Face to Face

Ο Ντίλον Μπρουκς στο BN Sports: «Ήρθα να δω τον Μήτρου-Λονγκ – Λατρεύω να παρακολουθώ EuroLeague!» (video)

Ο Ντίλον Μπρουκς στο BN Sports: «Ήρθα να δω τον Μήτρου-Λονγκ – Λατρεύω να παρακολουθώ EuroLeague!» (video)

Ο Ντίλον Μπρουκς ταξίδεψε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να δει τους φίλους τους, τα αδέρφια Μήτρου-Λονγκ και μίλησε στο BN Sports τόσο για την στενή σχέση που τους δένει, όσο και για τα παιχνίδια της EuroLeague, που λατρεύει να παρακολουθεί.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

«Άρωμα» NBA είχε το ΣΕΦ στο Game 4 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα με τον Ντίλον Μπρουκς να δίνει το παρών σε αυτόν τον «τελικό» και να φέρνει ξεκάθαρο γούρι στους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν τους Καταλανούς με 92-58 σε ένα ματς – δήλωση για την ομάδα του Γίωργου Μπαρτζώκα που έκανε το καθήκον της και θα πάει στο Παλάου Μπλαουγκράνα για να γράψει… ιστορία.

Σαφώς και οι Πειραιώτες δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα κι αυτή είναι που εντυπωσίασε και τον Ντίλον Μπρουκς που μίλησε στο BN Sports στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

«Είναι μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για τη γηπεδούχο ομάδα. Κάθε οπαδός είναι εδώ για αυτούς, και κάνουν τόσο θόρυβο σε κάθε κατοχή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Σαφώς και ο λόγος που ο «Villain» του NBA βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το ματς δεν ήταν άλλος από τον Ναζ Μήτρου Λονγκ με τον οποίο ο Μπρουκς έχει μεγαλώσει μαζί και μαζί με τον αδερφό του, Ελάιζα, απόλαυσαν τη νίκη του Ολυμπιακού.

«Ξέρω έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ και ήρθα να τον απολαύσω. Μιλάμε κάθε μέρα, μεγαλώσαμε μαζί και ήθελα να έρθω να τον δω να παίζει», είπε ο Μπρουκς που στο τέλος της αναμέτρησης δεν έχασε ευκαιρία και δοκίμασε τα σουτάκια του.

Ωστόσο, ο Ντίλον Μπρουκς είναι γνωστός για την… σκληράδα και την δυναμικότητα που βγάζει στα παρκέ. Δεν χάνει ευκαιρία να… τσακώνεται και υποστηρίζει από άκρη σε άκρη το ψευδώνυμό του, «The Villain». Αυτά τα παιχνίδια είναι χάρμα οφθαλμών για εκείνον και γιατί όχι, θα μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του στην EuroLeague, αφού ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει πλήρως.

 «Λατρεύω να παρακολουθώ αυτά τα έντονα παιχνίδια, που κάθε κατοχή μετράει. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να γεμίσω αυτά τα παπούτσια, αλλά αν ήμουν ένας παίκτης που θα του τύχαινε, θα περνούσα υπέροχα παίζοντας εδώ και θα είχα τρομερό κίνητρο για το κάθε παιχνίδι», ήταν τα ακριβή λόγια του γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς στο BN Sports.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0