Face to Face

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο BN Sports: «Η Εθνική Ελλάδας είναι πιο έτοιμη πλέον - Οι σκέψεις μας βρίσκονται στον Λημνιό» (video)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο BN Sports: «Η Εθνική Ελλάδας είναι πιο έτοιμη πλέον - Οι σκέψεις μας βρίσκονται στον Λημνιό» (video)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο άνθρωπος που «κλείδωσε» τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Κύπρο με το γκολ του, παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports το οποίο έδωσε το «παρών» στον Βόλο.
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής, επιστροφή και στα γκολ για τον Βαγγέλη Παυλίδη! Ο 23χρονος φορ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση της Ελλάδας με 3-0 κόντρα στην Κύπρο (09/06) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League και μετά το πέρας της αναμέτρησης, μίλησε στο BN Sports.
 
Το γκολ του που «κλείδωσε» τη νίκη, το ματς με το Κόσοβο, αλλά και η «πικρή» γεύση στο φινάλε, εξαιτίας του τραυματισμού του Δημήτρη Λημνιού, που αποχώρησε με ασθενοφόρο από το Πανθεσσαλικό.



-Ποια τα συναισθήματά σου μετά την τρίτη σερί νίκη;
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ζητήσαμε ένα γεμάτο γήπεδο κι ως ένα μεγάλο σημείο ο κόσμος του Βόλου ανταποκρίθηκε. Νιώσαμε τον παλμό, το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Δυστυχώς, μας μένει μία 'πικρία' στο τέλος, λόγω του τραυματισμού του Λημνιού».
 
-Επιστροφή και στα γκολ σε προσωπικό επίπεδο.
«Η δουλειά του φορ είναι το γκολ, αλλά το σκοράρισμα με το εθνόσημο είναι πάντοτε ιδιαίτερο. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε το ματς και θέλουμε ανάλογη συνέχεια την Κυριακή».

 
-Τα αποτελέσματα πλέον έρχονται. Ακόμα και τρία γκολ βρήκαμε μετά από πέντε χρόνια περίπου. Τι έχει αλλάξει;
«Όλη η ομάδα είναι πιο έτοιμη. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δουλεύουμε μαζί, έχουμε χτίσει ένα καλό σύνολο. Κάτι μας έλειπε πέρυσι, ακόμα κι όταν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως τώρα το έχουμε βρει, πάμε και θα πάμε καλύτερα. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη και να σκοράρουμε όσο περισσότερο γίνεται».
 
-Άρα υπάρχει αισιοδοξία για το Κόσοβο.
«Φυσικά! Άλλωστε, προερχόμαστε από τρεις σερί νίκες. Ξέρουμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και προφανώς δεν τους υποτιμάμε. Η ψυχολογία μας, όμως, στην παρούσα φάση είναι πολύ καλή. Θέλουμε να ξαναέρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να κερδίσουμε και να φύγουμε ξανά χαρούμενοι από το Πανθεσσαλικό».
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0