Betpost

Η Σάκκαρη... τρελαίνει το Μαϊάμι και διπλασιάζει στη Novibet!

Η Σάκκαρη... τρελαίνει το Μαϊάμι και διπλασιάζει στη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Άννα Καλινσκάγια την Δευτέρα (25/03) για την πρόκριση στους «8» του Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να περάσει στους «16» του Maimi Open με μεγάλη άνεση, για δεύτερη χρονιά στην καριέρα της μάλιστα.

Το Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και χρειάστηκε μόλις δύο ώρες και τέσσερα λεπτά για να επιβληθεί της Ουκρανής Νταϊάνα Γιαστρέμσκα με 7-5, 6-4.

Η Ρωσίδα Άννα Καλίνσκαγια, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη της Ελληνίδας τενίστριας την Δευτέρα (25/03), αποτελεί δυνατή αντίπαλο, γεγονός που φάνηκε από την εντυπωσιακή νίκη της με 6-3, 6-1 επί της Λετονής Γελένα Οσταπένκο.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και στις 21 Οκτωβρίου 2021,επί σκληρού γηπέδου κιόλας, στo πλαίσιο του Kremlin Cup, όπου η Σάκκαρη είχε προκριθεί στα προημιτελικά, μιας και η Καλίνσκαγια αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Αν η Σάκκαρη συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό και ανταγνωισμό δεν έχει να φοβάται τίποτα, με την πρόκριση στους «8» να είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεται.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(20:30) Μαρία Σάκκαρη – Άννα Καλίνσκαγια, 2-0 ακριβές σκορ (νίκη) η Ελληνίδα σε απόδοση 2.40 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0