Betpost

Ο Γουόκαπ… πεισμώνει και «πληρώνει» στο Pamestoixima!

Ο Γουόκαπ… πεισμώνει και «πληρώνει» στο Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, στο δεύτερο παιχνίδι τους για τα Play Offs της EuroLeague.

Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για τη δεύτερη μεταξύ τους «μάχη» για τα Play Offs της EuroLeague στο Παλάου Μπλαουγκράνα (26/04, 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ιδανικά τη σειρά, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα που έχουν ως ομάδα, να αναδεικνύουν πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Ένας εξ’ αυτών δεν ήταν ο Τόμας Γουόκαπ, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φάουλ από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεπώς, αγωνίστηκε λιγότερα από 19 λεπτά και έμεινε άποντος.

Είναι βέβαιο πως ο κομβικός Γουόκαπ θα μείνει περισσότερη ώρα στο παρκέ στο Game 2, και θα προσπαθήσει να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό. Οι over 7.5 πόντοι του, ενώ έχει φετινό μέσο όρο τους 8.4, είναι αρκετά πιθανό να επιτευχθούν, εφόσον πάρει τις προσπάθειες που του αναλογούν επιθετικά, και δίνονται σε απόδοση 1.84 στο pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports:

(26/04, 22:00) Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Εναλλακτικά Ειδικά Παικτών: Τόμας Γουόκαπ-Σύνολο Πόντων: Over 7.5 στο 1.84 απόδοση στο pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0