Betpost

Χωμάτινη μάχη στη Μαδρίτη για Σάκκαρη και Βέκιτς για έναν άνετο «διπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Χωμάτινη μάχη στη Μαδρίτη για Σάκκαρη και Βέκιτς για έναν άνετο «διπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports για την αναμέτρηση μεταξύ της Ντόνα Βέκιτς και της Μαρίας Σάκκαρη για το Mutua Madrid Open από το Pamestoixima.

Η Ντόνα Βέκιτς είναι το εμπόδιο που η Μαρία Σάκκαρη θα πρέπει να ξεπεράσει στο δρόμο προς τους «16» του Mutua Madrid Open. H Κροάτισσα τενίστρια ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Γερμανής, Σίγκεμουντ με χαρακτηριστική ευκολία (2-0) και αυτό που προκύπτει από το παιχνίδι της είναι πως η Μαρία θα πρέπει να αποτρέψει την εύρεση ρυθμού, καθώς η Βέκιτς μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως επικίνδυνη, εφόσον αξιοποιήσει συγκεκριμένες πτυχές του (παιχνιδιού).

H 27χρονη τενίστρια στηρίζει πολλά στο πρώτο σερβίς της το οποίο στην καλή του μέρα μπορεί να βάλει δυσκολίες σε όλες τις αντιπάλους της.

Ωστόσο, είναι μία αντίπαλος που «παικτικά» βρίσκεται μέσα στις ικανότητες της Σάκκαρη και δεν θα πρέπει να προβληματίσει πολύ την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Το Pamestoixima προσφέρει ελκυστικές επιλογές και η ομάδα του BN Sports πρόκειται να κάνει μία πολύ συγκεκριμένη.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(25/04, 12:00) Ντόνα ΒέκιτςΜαρία Σάκκαρη, αριθμός σετ 3 σε απόδοση 2.50 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0