Betpost

Στους 75+ πόντους οι περσινοί φιναλίστ του BCL, στο 2.03 από τη Novibet.gr

Στους 75+ πόντους οι περσινοί φιναλίστ του BCL, στο 2.03 από τη Novibet.gr

Βραδιά πρώτων προημιτελικών του Basketball Champions League και η σημερινή με το παιχνίδι της Τενερίφης κόντρα στη Μανρέσα να φέρνει μνήμες από τον περσινό τελικό!

Οι δύο αυτές ομάδες είχαν φτάσει πέρυσι στο Μπιλμπάο μέχρι το τέλος της διαδρομής με την Τενερίφη να παίρνει τον τίτλο. Φέτος δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα αφού η Τενερίφη συγκαταλέγεται στα φαβορί της σεζόν του BCL μαζί με μία άλλη ισπανική ομάδα την Ουνικάχα Μάλαγα. Οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν και πρόσφατα στη λίγκα ACB της Ισπανίας με την Τενερίφη να κερδίζει στις 29 Μαρτίου 100-87 και κάτι ανάλογο περιμένουμε και απόψε με τις δύο ομάδες να φτάνουν τουλάχιστον τους 75 πόντους με την απόδοση στο 2.03 αφού η μεν Τενερίφη μετράει 5 σερί ματς η δε Μανρέσα 6 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τουλάχιστον 75 πόντους στην επίθεσή τους.

Ο άλλος προημιτελικός θα γίνει στη Γερμανία όπου η ομάδα-έκπληξη της σεζόν Τέλεκομ Βόννης του φοβερού και τρομερού Αμερικανού γκαρντ TJ Σορτς θα υποδεχθεί το Στρασβούργο. Δύο αουτσάιντερ της διοργάνωσης ένα εκ των οποίων θα πάει στο Final-4. Περιμένουμε παιχνίδι τακτικής με το Στρασβούργο που συνηθίζει εκτός έδρας να κατεβάζει τον ρυθμό να προσπαθεί να χαλάσει το παιχνίδι του Σορτς και θα επιλέξουμε το under 161,5 αφού είναι υψηλό το line για τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδι.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(05/04, 21.00) Βόννη – Στρασβούργο, Under 161,5 στο 1.89 από τη novibet.gr

(05/04, 21.30) Τενερίφη – Μανρέσα, Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 75 πόντους στο 2.03 από τη novibet.gr


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0