World Sports

Waterpolo Trials Tournament: «Έλαμψε» ξανά η Βουλιαγμένη, δυναμική επιστροφή του Ηλυσιακού, συνεχίζει ακάθεκτο το Περιστέρι (video)

Waterpolo Trials Tournament: «Έλαμψε» ξανά η Βουλιαγμένη, δυναμική επιστροφή του Ηλυσιακού, συνεχίζει ακάθεκτο το Περιστέρι (video)

Ένα... χαλαρό Σάββατο, πριν από μια γεμάτη αγώνες και δράση Κυριακή, με παίδες και εφήβους να πρωταγωνιστούν. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, το επίπεδο είναι όλο και πιο ανεβασμένο με όλες τις ομάδες να ξεχωρίζουν με τον δικό τους τρόπο, όμως αυτή τη φορά τη νίκη «τσέπωσαν» οι παίδες του Ηλυσιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου, καθώς και οι έφηβοι της Βουλιαγμένης.

Την αρχή έκαναν οι παίδες του Ηλυσιακού και του Πανιωνίου στην πισίνα της Γλυφάδας. Ο Ηλυσιακός είχε καιρό να εμφανιστεί, όμως καθώς φαίνεται έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία και βρίσκεται σε καλή φόρμα. Η ομάδα του Πανιωνίου έχει ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στο τουρνουά και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά υπήρξε αποσυντονισμός και μια δυσκολία στην επικοινωνία μεταξύ των παικτών, όμως δεν τα παράτησε. Μίκρυνε την διαφορά στο σκορ όσο αυτό ήταν εφικτό, όμως την νίκη πήρε στο τέλος η οικοδέσποινα με 12-7.

Ακολούθησε ένα γνήσιο... αθηναϊκό ντέρμπι, με τους παίδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να ακολουθούν. Και οι δύο ομάδες αποτελούν δύναμη στον χώρο, πολλές φορές έχουν φύγει νικηφόρες, αποτελούν δυνατό αντίπαλο για όποιον τις αντιμετωπίσει. Προφανώς και ένας αγώνας μεταξύ τους υπόσχεται θέαμα. Υπήρξε μπόλικο, όμως εμφανή ήταν και ορισμένα «αδύναμα» σημεία της οικοδέσποινας, τα οποία εκμεταλλέυτηκαν οι φιλοξενούμενοι, επιτρέποντάς τους να επικρατήσουν με 8-4.

Στη συνέχεια οι έφηβοι της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης βούτηξαν στην πισίνα πανέτοιμοι για την αναμέτρησή τους. Χαμηλό το σκορ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και οι δύο ομάδες πίεζαν ασφυκτικά. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν λίγο περρισσότερο να βρουν δίχτυα, όμως σε αυτό συνέβαλαν οι αποτελεσματικές και εντυπωσιακές αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Γλυφάδας. Στην τέταρτη περίοδο, παρόλα αυτά, φόρτσαραν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με έξυπνες πάσες και καλή συνεργασία, με αποτέλσμα να παίρνουν την νίκη με 5-3.

Μετά από ένα δίωρο κενό, μεταφερθήκαμε στην πισίνα του Αλίμου, όπου έλαβε χώρα ο τελευταίος αγώνας της ημέρας μεταξύ παίδων Ηλιούπολης και Περιστερίου. Και οι δύο ομάδες είναι ισχυρές, όμως αυτή τη φορά η οικοδέσποινα πραγματοποίησε ορισμένα απρόσκετα λάθη, πάνω στα οποία πάτησαν οι φιλοξενούμενοι επιτυχώς. Υπήρξε σαφώς καλύτερη συνεννόηση, που βοήθησε στην αποτροπή... κενών. Το Περιστέρι έπαιζε σαν μια... γροθιά, γεγονός που το βοήθησε να προσθέσει ακόμη μια επιτυχία (15-7), ανάμεσα στις πολλές που ήδη κατέχει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0