Football Talk

Παναθηναϊκός: Ποστάρισμα Αϊτόρ με νόημα και… Σένκεφελντ! (video)

Παναθηναϊκός: Ποστάρισμα Αϊτόρ με νόημα και… Σένκεφελντ! (video)

Ο Αϊτόρ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Άρη και προχώρησε σε μία ανάρτηση με νόημα.. κάνοντας «ταγκ» τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Οι δυο τους είχαν «υπογράψει» τη νίκη της ομάδας τους επί του Άρη, στα Play Offs δύο χρόνια πριν!

Για ακόμη μία φορά, οι Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα και Μπαρτ Σένκεφελντ δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Φατίχ Τερίμ, με αμφότερους τους αθλητές των «πρασίνων» να μένουν εκτός αποστολής για την προσεχή αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη (28/04, 20:30).

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, συμπεριλαμβάνοντας μία φωτογραφία, όπου απεικονίζεται αυτός και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.  Το στιγμιότυπο είναι βγαλμένο από το παιχνίδι μεταξύ των «πρασίνων» και του Άρη, το οποίο διεξήχθη δύο χρόνια νωρίτερα. Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε εκτελέσει το φάουλ στο 28ο λεπτό από το οποίο προήλθε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην επικράτηση με 1-0. Σκόρερ;

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τον οποίο ο Αϊτόρ «τάγκαρε» γράφοντας με νόημα «δύο χρόνια πριν, όχι άσχημα» εκτοξεύοντας ένα… βελάκι για την αντιμετώπιση προς τους δύο παίκτες της ομάδας.

viber_image_2024-04-27_20-08-09-135.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0