Basket Talk

Ντάμιαν Λίλαρντ: Ο… 50αρης της εποχής (video)

Ντάμιαν Λίλαρντ: Ο… 50αρης της εποχής (video)
Ο Ντάμιαν Λίλαρντ σκόραρε για πρώτη φορά φέτος 50 πόντους, έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, αλλά δεν χάρισε τη νίκη στους Μπλέιζερς.

Μοιάζει ασταμάτητος ο Ντάμιαν Λίλαρντ (και) φέτος. Ο «πιστός στρατιώτης» των Μπλέιζερς, έκανε μία φανταστική εμφάνιση κόντρα στους Καβαλίερς, πετυχαίνοντας 50 πόντους (career high φέτος).

Παρά την πολύ μεγάλη του εμφάνιση, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, με το Πόρτλαντ να χάνει για πέμπτο διαδοχικό ματς.

Όσο κακή και αν ήταν η απόδοση των Μπλέιζερς, ο «Νταμ» πρόσθεσε άλλη μία πενηντάρα στο βιογραφικό του, πράγμα που δεν το έχει κάνει 2-3 φορές, αλλά συνολικά 13, μετά και τη σημερινή.

Πλέον είναι ο όγδοος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει 13 φορές από 50 πόντους και πάνω, ενώ αν φτάσει άλλη μία φορά σε τέτοια επίδοση, θα ισοφαρίσει τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ρικ Μπάρι.

Ο Λίλαρντ παρά τους τραυματισμούς, συνεχίζει να είναι σε top επίπεδο και το γεγονός ότι όσο αποδυναμωμένοι και αν είναι οι Μπλέιζερς, παρέμεινε στην ομάδα για να τη βοηθήσει, τον κάνει ακόμα πιο… ιδιαίτερο στον κόσμο του ΝΒΑ.



Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0