Basket Talk

Προμηθέας – Περιστέρι 80-76: Νίκησε το μπάσκετ και η ομάδα του Γιατρά με εκπληκτικό Γιανγκ!

Προμηθέας – Περιστέρι 80-76: Νίκησε το μπάσκετ και η ομάδα του Γιατρά με εκπληκτικό Γιανγκ!

Δεύτερη νίκη μέσα σε 4 μέρες για τον Προμηθέα απέναντι στο Περιστέρι (80-76) στο πρώτο παιχνίδι του Σπανούλη μπροστά σε κόσμο ως head coach σε ομάδα Basket League. Τρομερό σόου από τον Τζο Γιανγκ (27 π.) και τους διοργανωτές σε ένα φιλικό με μπόλικα events και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Γιόρταζε το μπάσκετ το απόγευμα της Τετάρτης (14/9) στο Δ. Τόφαλος, στο πλαίσιο ενός δυνατού φιλικού του τοπικού Προμηθέα κόντρα στο Περιστέρι. Βλέπετε τα έσοδα από το ματς θα διατεθούν για την αγορά θερμοκοιτίδας για τη Μονάδα Νεογνών της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ.

Απ΄ όλα είχε το «μενού» με την τραγουδίστριά Ειρήνη Παπαδοπούλου να ψυχαγωγεί τους παρόντες και τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ να βοηθά στην παρουσίαση του «Αγώνα Ζωής».

Επίσης, στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακά event για ενημέρωση και νέες αιτήσεις εθελοντών δοτών για μυελού των οστών. Η δράση περιλάμβανε και ξυλοπόδαρους, facepainting, κ.ά.  για τα μικρά παιδιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη κέντρισε τα βλέμματα καθώς και ο νέος Προμηθέας που «χτίζεται» από την αρχή με τον αναμορφωτή του Μάκη Γιατρά.

Ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 15’. Τότε το Περιστέρι πήρε μια μικρή διαφορά την οποία διεύρυνε στην τρίτη περίοδο, φτάνοντας μάλιστα και στα πρόθυρα της διψήφιας διαφοράς στο 30’, έχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Μωραίτη και Φραντίσκο.

Ωστόσο στην τελευταία περίοδο, ο Μάκης Γιατράς επέλεξε την άμυνα ζώνης και δικαιώθηκε (55-55, 33’). Ο Τζο Γιανγκ ήταν «καυτός» έξω από τα 6,75, παίρνοντας προσωπικά την υπόθεση νίκη πετυχαίνοντας 6 τρίποντα. Το Περιστέρι μείωσε στο τέλος σε 77-76, όμως ο Γιάνγκ ήταν και πάλι εκεί για να διαμορφώσει το τελικό 80-76.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μάκης Γιατράς): Μουράτος 2, Γιανγκ 27 (6), Χέλεμς 5, Κουλμπόκα 11 (3 και 12 ριμπάουντ!), Κακλαμανάκης 12 (βασική 5άδα), Κάουαν 14 (3), Λάγιος 2, Γκίκας 4, Σίμπσον 3 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Βασίλης Σπανούλης): Πουλιανίτης, Μωραϊτης 17 (2), Μπίλαν 10, Ντέιβις 11 (2), Ραντάνοφ 10 (βασική 5άδα), Φραντσίσκο 22 (2), Κασελάκης 6, Σταυρακόπουλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0