World Sports

Challenge Cup, Παναθηναϊκός – Μακάμπι 3-1: Μεγάλη πρόκριση για τους «πράσινους»! (video)

Challenge Cup, Παναθηναϊκός – Μακάμπι 3-1: Μεγάλη πρόκριση για τους «πράσινους»! (video)
Στο κατάμεστο κλειστό του «Αγίου Θωμά», ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μακάμπι με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Challenge Cup όπου θα βρει απέναντί του την Ποντολιάνι Χόροντοκ από την Ουκρανία.

ωιδεοΤο απόγευμα της Τετάρτης (8/12) ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι και επιβλήθηκε των Ισραηλινών με 3-1 σετ. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού γέμισαν, για άλλη μια φορά, τις εξέδρες και έγιναν ο… έβδομος παίκτης και ενίσχυσαν την προσπάθεια των παικτών!

Με μια εμφατική νίκη το τριφύλλι πέρασε στην φάση των «16», όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ποντολιάνι, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Πεντζουγκιόρ.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυναμικά το πρώτο σετ της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ καλή αντίδραση στα μπλοκ κάνοντας… δύσκολη τη ζωή της ομάδας του Ανδρεόπουλου!

Το δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός το έχασε, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πτοήσει την δουλειά των πράσινων!

Στο τρίτο σετ επικράτησαν εύκολα με 9 πόντους διαφορά (25-16), ενώ το τέταρτο και τελευταίο σετ εξελίχθηκε σε θρίλερ! Με «τεράστιες» φάσεις και παιχνίδι υψηλού επιπέδου, ο Παναθηναϊκός… έσβησε το τριπλό σετ μπολ της Μακάμπι και έκανε την απόλυτη ανατροπή στο σετ κλείνοντας την αναμέτρηση με τον Μπατσκάλα να ακουμπάει αντικανονικά το φιλέ και να «χαρίζει» στο τριφύλλι τη νίκη και την πρόκριση!

Αναλυτικά τα σετ: 25-20, 21-25, 25-16, 31-29

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0