World Sports

Επέστρεψαν από τη κόλαση οι «πράσινες» και έφεραν στο 2-2 τη σειρά με τον Ολυμπιακό! (video)

Επέστρεψαν από τη κόλαση οι «πράσινες» και έφεραν στο 2-2 τη σειρά με τον Ολυμπιακό! (video)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο κλειστό του Μετς τον Ολυμπιακό και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 3-1, φέρνοντας τη σειρά στο 2-2! Το Σάββατο (27/04, 18:00) στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς, θα κριθεί ο τίτλος του φετινού πρωταθλητή Ελλάδας στη Volley League Γυναικών.

Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως έχει «σφυγμό» και στο σημερινό παιχνίδι (24/04), με επιβλητική εμφάνιση έφερε τη σειρά στην απόλυτη ισορροπία (2-2), κερδίζοντας τις «ερυθρόλευκες» με σκορ 3-1.

Εξαιρετική η Κουβανή, Καρκάσες για τον Παναθηναϊκό, η οποία υπήρξε το «Α και το Ω» στην επίθεση του «τριφυλλιού». Γενικά, οι «πράσινες» δεν υστέρησαν σε άμυνα και επίθεση και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αθλητριών του Λορέντζο Μιτσέλι.

Οι αθλήτριες του Νέσιτς απέδωσαν εξαιρετικό βόλεϊ και έδειξαν απολύτως ικανές για την ολοκλήρωση μιας ανεπανάληπτης ανατροπής. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε «δια περιπάτου» το πρώτο σετ (25 – 15), έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τις ξένες του (Καρκάσες, Άτκινσον και Σάμανταν).

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο αμφίρροπο και ανταγωνιστικό (όπως άλλωστε αναμενόταν), με τις αθλήτριες του «τριφυλλιού» να έχουν καθαρό μυαλό και στο τέλος να το κερδίζουν και αυτό με σκορ 25 – 23.

Οι αθλήτριες του Μιτσέλι, έβγαλαν αντίδραση και με «αιχμή του δόρατος» τις Νίζετιχ και Μλεϊνκοβα, κατέκτησαν το 3ο σετ, μειώνοντας σε 2-1.

 

Το τέταρτο σετ ήταν αγώνας επιβίωσης με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρή μάχη και τελικώς τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού να αναδεικνύονται νικήτριες με σκορ 25-23. Το 3-1 έφερε τη νίκη στον Παναθηναϊκό που συνεπάγεται και ισοφάριση της σειράς, η οποία θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο (27/04, 18:00) στο Κλειστό Μελίνα Μερκούρη.

Σε αυτή τη φάση, οι δύο ομάδες δείχνουν απολύτως ισοδύναμες και ο τίτλος του εφετινού πρωταθλητή Ελλάδας στη Volley League Γυναικών, αναμένεται να κριθεί κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0