World Sports

Το ΒΝ Sports στην υπέρλαμπρη τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας! (video)

Το ΒΝ Sports στην υπέρλαμπρη τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας! (video)

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελλάδα στη Γαλλία. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη διαδικασία, με αξιόλογα πρόσωπα, όπως η Νάνα Μούσχουρη, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Φουντούλης, να δίνουν το παρών.

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελλάδα στη Γαλλία και στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Paris 2024», Τόνι Εστανγκέ, στο Καλλιμάρμαρο. Η πρωθιέρεια, Μαίρη Μηνά, άναψε τη δάδα και την παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, και αυτός με τη σειρά του στον Τονί Εστανγκέ

Η τελετή ξεκίνησε στις 18:30 και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που βρέθηκε από πολύ νωρίς στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να βρει θέση και να έχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Νίκος Αλιάγας, ενώ η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους τόσο της Ελλάδας, όσο και της Γαλλίας.

Την Ολυμπιακή Φλόγα μετέφερε στο Καλλιμάρμαρο η πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί στο ιστιοφόρο Belem και θα αναχωρήσει δια δια θάλασσης για την Μασσαλία το Σάββατο, όπου αναμένεται να φτάσει στις 8 Μαΐου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0