World Sports

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 10-8: Νίκη από… χρυσάφι, ονειρεύονται ημιτελικά οι «ερυθρόλευκοι»! (video)

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 10-8: Νίκη από… χρυσάφι, ονειρεύονται ημιτελικά οι «ερυθρόλευκοι»! (video)

Εκπληκτική εμφάνιση και σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Φερεντσβάρος, για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Champions League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-8 της Φερεντσβάρος για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Champions League, «έπιασε» τους Ούγγρους στην κορυφή του ομίλου, και αύξησε δραματικά τις πιθανότητές του να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Φερεντσβάρος ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Γιάνσικ περίπου στα μισά του πρώτου οκταλέπτου. Ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του, και ο Ολυμπιακός μπήκε με εξαιρετικό μομέντουμ στο δεύτερο.


Ο Βάμος έκανε το 2-1 με πέναλτι, και μπορεί ο Μάντιτς να ισοφάρισε γρήγορα, αλλά στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν ένα σερί 3-0, για να ολοκληρώσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 5-2.

Οι Ούγγροι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας γρήγορα σε 5-4. Εξίσου άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού, που με Δήμου και Παπαναστασίου άνοιξε εκ νέου τη διαφορά (7-4).

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος, ο Έλληνας της Φερεντσβάρος, «άνοιξε» τον προσωπικό του λογαριασμό, για να μειώσει σε 8-6 στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Ο Νικολαΐδης, σε μια τρομερή φάση διαμόρφωσε το 9-6, το οποίο ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει για σημαντικό διάστημα, πριν το διευρύνει κι άλλο με τον Γκίλα.


Οι Ούγγροι έδωσαν σασπένς στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 10-8 ένα λεπτό και 22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περισσότερο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0