World Sports

Σαμπαντέλ - Ολυμπιακός 16-10: Πάλεψαν όσο άντεξαν, ήττα με το κεφάλι ψηλά! (video)

Σαμπαντέλ - Ολυμπιακός 16-10: Πάλεψαν όσο άντεξαν, ήττα με το κεφάλι ψηλά! (video)

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» κόντρα στο μεγαθήριο της Σαμπαντέλ, και ηττήθηκε με 16-10 στον τελικό του Champions League, ολοκληρώνοντας με αυτόν τρόπο, άλλη μια τρομερά επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην Σαμπαντέλ, έμεινε πολύ κοντά στο σκορ για μεγάλη διάρκεια του αγώνα, αλλά εν τέλει οι Ισπανίδες επέβαλαν την ανωτερότητά τους και επικράτησαν με 16-10, κατακτώντας το έβδομο Champions League της ιστορίας τους.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν επιθετικές δυσκολίες, καθώς οι άμυνες ήταν πολύ σφιχτές και οι τερματοφύλακες εξαιρετικές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να είναι στο 1-0 για τη Σαμπαντέλ μέχρι τα τέλη του πρώτου οκταλέπτου, όταν και η Σιούτη «άνοιξε» λογαριασμό για τον Ολυμπιακό.

Αμέσως, όμως η Κασάδο απάντησε για το 2-1. Με Πλευρίτου και Μυριοκεφαλιτάκη, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και πήρε το πρώτο του προβάδισμα (2-3). Από εκεί και έπειτα, όμως, η Σαμπαντέλ κυριάρχησε, και έτρεξε ένα σερί 4-0, για να προηγηθεί 6-3 και 7-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεύτερο οκτάλεπτο.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά, και μείωσαν γρήγορα σε 7-6. Τότε «μίλησε» η Γκονζάλεζ, που με ένα εκπληκτικό γκολ έδωσε ξανά… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της. Με το σκορ στο 9-7, η Σιούτη έχασε σημαντική ευκαιρία, και αμέσως μετά η Σαμπαντέλ πέτυχε το γκολ του αγώνα με εκπληκτική λόμπα, και πήρε σημαντικό προβάδισμα (10-7), το οποίο συνέχισε να διευρύνει χωρίς σταματημό (15-7).

Οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν ελαφρώς τις διαστάσεις της ήττας τους ως το φινάλε, με το σκορ να καταλήγει στο 16-10.

Έτσι, λοιπόν, έλαβε τέλος άλλη μια σπουδαία ευρωπαϊκή χρονιά για τον Ολυμπιακό


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0