TV or not TV

Θεσσαλονίκη – Οπαδικό επεισόδιο: Ανησυχία κατοίκων για τις «βεντέτες» (video)

Θεσσαλονίκη – Οπαδικό επεισόδιο: Ανησυχία κατοίκων για τις «βεντέτες»  (video)
Ανησυχία των κατοίκων μετά το νέο οπαδικό επεισόδιο που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) στη γειτονιά της οδού Χανίων στην Καλαμαριά.

«Μαύρες» μνήμες από τον Οκτώβριο του 2019 ξύπνησαν μετά το σημερινό ξυλοδαρμό ατόμων στην φιλήσυχη γειτονιά της οδού Χανίων, στην Καλαμαριά. Πριν δύο χρόνια είχε ξεσπάσει ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά χαρακτηριστικά, που είχε ως συνέπεια να καεί και να κλείσει σύνδεσμος ομάδας.

Η συγκεκριμένη περιοχή της Καλαμαριάς θεωρείται ως οπαδική «έδρα» συγκεκριμένης ομάδας, χούλιγκαν της οποίας τον Οκτώβριο του 2019 εκτόξευσαν μολότοφ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που στεγάζονταν στην οδό Χανίων. Λίγο αργότερα ο σύνδεσμος έκλεισε, ενώ για αρκετό καιρό σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων είχαν ησυχάσει τα πράγματα ανάμεσα στις οπαδικές βεντέτες. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως αυτό άλλαξε και κορυφώθηκε σήμερα, με την επίθεση εις βάρος δύο ατόμων σε κομμωτήριο.



Οι πληροφορίες του ThessToday.gr αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είναι γνωστός για τα οπαδικά του συναισθήματα ομάδας, όμως δεν θεωρείται οργανωμένοςΤο επεισόδιο εκτυλίχθηκε όταν ο ίδιος κούρευε έναν φίλο και συνοπαδό του. Τότε, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ομάδα ατόμων που επέβαιναν με μηχανές στάθμευσαν έξω από μαγαζί και εισέβαλαν μέσα καλώντας και τους δύο να βγουν έξω «για να τα πουν».



Τα όσα ακολούθησαν είναι τραγικά. Μερικοί από τους δράστες κρατούσαν γκλομπ τα οποία χρησιμοποίησαν ως όπλα στην επίθεση εις βάρος των δύο ατόμων, που είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί ο ένας εξ’ αυτών.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, όπου και προχώρησε σε καταθέσεις μαρτύρων για το περιστατικό. Γείτονες της περιοχής υπογραμμίζουν ότι τον τελευταίο καιρό τα οπαδικά χτυπήματα στην περιοχή βρίσκονται εκ νέου σε έξαρση, ενώ εκφράζουν τη λύπη τους για τα όσα συμβαίνουν, περίπου δυόμιση εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Άλκη.

Πηγή: ThessToday.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0