TV or not TV

Μεγάλος διαγωνισμός του BN Sports σε Instagram και Facebook: Κερδίστε το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, για την ιστορία του EURO!

Μεγάλος διαγωνισμός του BN Sports σε Instagram και Facebook: Κερδίστε το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, για την ιστορία του EURO!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου (23/04), το BN Sports σας χαρίζει το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, με τίτλο: «Δυσκολότερο από ένα Μουντιάλ - EURO: Τα 60 χρόνια μιας ευρωπαϊκής ιστορίας!»

Giveaway από το BN Sports, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου (23/04)!

Από το απόγευμα της Τρίτης (23/04), «τρέχουν» σε Instagram και Facebook, δύο διαγωνισμοί! Οπότε θα υπάρχουν και δύο νικητές!

Πώς θα γίνει δικό σας το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, με τίτλο: «Δυσκολότερο από ένα Μουντιάλ - EURO: Τα 60 χρόνια μιας ευρωπαϊκής ιστορίας!»;

Απλώς ακολουθήστε τα βήματα, και στις δύο αναρτήσεις παρακάτω, για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Παπαδόπουλος» και αναλύει τον θεσμό του Euro από την αρχή του, φτάνοντας μέχρι το σήμερα που κλείνουν 20 χρόνια από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος το 2004.

*Οι συμμετοχές «κλείνουν» την Παρασκευή (26/04) στις 23:59 και ο νικητής θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου (27/04), στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπολου στον BwinΣΠΟΡ FM 94.6, «Τα διαμάντια είναι παντοτινά!» (10:00 έως 12:00).

**Μόνο μία συμμετοχή ανά λογαριασμό είναι έγκυρη.

Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός στο Facebook:

 
 

Ο διαγωνισμός στο Instagram:

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0