Τένις

Πρόκριση για Μεντβέντεφ, και τώρα έρχονται τα ζόρια για τον Ρώσο! (video)

Πρόκριση για Μεντβέντεφ, και τώρα έρχονται τα ζόρια για τον Ρώσο! (video)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 3-1 σετ του Νούνο Μπόρχες (6-3, 7-6, 5-7, 6-1), και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο ματς-απ.

Ο Μεντβέντεφ είχε ήδη λάβει ένα σημαντικό δώρο από τον σημερινό του αντίπαλο, Νούνο Μπόρχες, καθώς ο Πορτογάλος απέκλεισε τον Ντιμιτρόφ στον προηγούμενο γύρο, και απάλλαξε τον Ρώσο από ένα πιθανώς πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Σήμερα (22/01), ο Μπόρχες ήταν και πάλι ιδιαίτερα μαχητικός, έκανε μια απίθανη ανατροπή στο 3ο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να αντέξει, όταν ο Μεντβέντεφ ανέβασε στροφές.

Στον προημιτελικό, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χούρκαζ, ο οποίος έδωσε τέλος στην πορεία του 21χρονου Γάλλου Άρτουρ Καζό, που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Ο Πολωνός, νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, δημιουργεί πάντα προβλήματα στον Μεντβέντεφ. Μάλιστα, αποτελεί έναν από τους 13 εν ενεργεία παίκτες που έχουν θετικό ρεκόρ στα head-to-head με τον Ρώσο, με 3 νίκες στους 5 μεταξύ τους αγώνες. Οι 2 παίκτες δεν έχουν αναμετρηθεί σε επίσημο ματς από τον Ιούνιο του 2022.

Ο Χουρκάζ έχει πάρει τη νίκη στα 2 τελευταία τους παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ. Σε Grand Slam, οι 2 παίκτες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλη μια φορά, με τον  Χουρκάζ να επικρατεί με 3-2 σετ στον προημιτελικό του Wimbledon το 2021.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0