Sports Βusiness

Ξεπουλάνε σαν φρέσκα κουλούρια οι φανέλες του Λεμπρόν παρά το φετινό φιάσκο!

Ξεπουλάνε σαν φρέσκα κουλούρια οι φανέλες του Λεμπρόν παρά το φετινό φιάσκο!
Τεράστια η ζήτηση για τις φανέλες του Λεμπρόν Τζέιμς
Μπορεί οι Λος Άντζελες Λέικερς να έμειναν εκτός play-offs στο NBA και η αρνητική τους πορεία να διαφαινόταν εδώ και καιρό, όμως αυτό δεν πτόησε τον κόσμο από το να αγοράζει φανέλες του Λεμπρόν Τζέιμς

Όσο κι αν φαίνεται, λοιπόν, παράδοξο η φανέλα του «King James» ήταν η πρώτη σε πωλήσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που εξέδωσε η Λίγκα και η Ένωση Παικτών (NBPA). Όπως είχε συμβεί δηλαδή και στο α' μισό της χρονιάς. 

Πίσω από τον «Βασιλιά» έρχεται ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος μετακόμισε από τους Μπρούκλιν Νετς στους Σίξερς, με αποτέλεσμα πολύ οπαδοί τη Φιλαδέλφεια να ενισχύσουν την γκαρνταρόμπα τους με μια φανέλα του «Μούσια». Να σημειώσουμε ότι στην προγούμενη καταμέτρηση, ο Χάρντεν ήταν εκτός πρώτης δεκάδας, για την ακρίβεια ήταν εντέκατος.

Τρίτος στη σχετική λίστα ο Στεφ Κάρι, που έγινε και επίσημα ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα όλων των εποχών στο NBA. Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν (σσ. από τις 19 Οκτωβρίου έως και τις 12 Ιανουαρίου) ήταν τρίτος σε πωλήσεις!

Η πρώτη δεκάδα παικτών


  1. Λεμπρόν Τζέιμς
  2. Τζέιμς Χάρντεν
  3. Στεφ Κάρι
  4. Κέβιν Ντουράντ
  5. Τζέισον Τέιτουμ
  6. Τζοέλ Εμπίντ
  7. Γιάννης Αντετοκούνμπο
  8. Λούκα Ντόντσιτς
  9. Τζα Μοράντ
  10. Καϊρί Ίρβινγκ

nba-jerseys.jpg

Σε ότι αφορά τις ευρύτερες πωλήσεις εμπορεύματος (σσ. όχι μόνο εμφανίσεις παικτών) των ομάδων του NBA οι Λέικερς έχουν και εδώ τα πρωτεία, διατηρώντας την αίγλη τους, παρά την απογοητευτική τους χρονιά, με Σίξερς και Ουόριορς να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. 

Η πρώτη δεκάδα ομάδων


  1. Λος Άντζελες Λέικερς
  2. Φιλαδέλφεια Σίξερς
  3. Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
  4. Σικάγο Μπουλς
  5. Μπρούκλιν Νετς
  6. Μπόστον Σέλτικς
  7. Μιλγουόκι Μπακς
  8. Φοίνιξ Σανς
  9. Νιου Γιορκ Νικς
  10. Μέμφις Γκρίζλις

Βασιλική Καραμούζα


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0