Sports Βusiness

Η… εξωγήινη μπάλα μπάσκετ του Γουεμπανιάμα + 10 logo παικτών με ιδιαίτερη σημασία! (video)

Η… εξωγήινη μπάλα μπάσκετ του Γουεμπανιάμα + 10 logo παικτών με ιδιαίτερη σημασία! (video)

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου logo των παπουτσιών που θα κυκλοφορήσει ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε συνεργασία με τη Nike και το BN Sports ανατρέχει σε όλα τα εμβληματικά σύμβολα που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο NBA.

H ηλιακή έκλειψη ήταν η αφορμή για να κυκλοφορήσει έστω και… ανεπίσημα το logo των παπουτσιών του Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε συνεργασία με τη Nike.

Χωρίς να αναφέρει σε ποιον ανήκει η εταιρεία – μεγαθήριο στα αθλητικά είδη ανήμερα της έκλειψης δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου απεικονίζει στο Νότιο Τέξας ένα σχέδιο ενός εξωγήινου μέσα σε μία μπάλα μπάσκετ κόβοντας – και δικαίως – την ανάσα σε όποιον το είδε.

«Ένα από τα καλύτερα logo» που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ», ήταν το σχόλιο που επικρατούσε περισσότερο στον… πανζουρλισμό του Twitter γύρω από τα παπούτσια του… εξωγήινου «Γουέμπι».

Τι ισχύει στα αλήθεια όμως; Είναι όντως αυτό το καλύτερο logo;

Το BN Sports θα σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση συγκεντρώνοντας μερικά από τα πιο εμβληματικά σύμβολα των τελευταίων δεκαετιών.

10. Σακίλ Ο’ Νιλ

Shaq_original.png

Η σιλουέτα του μεγαλόσωμου σέντερ πρωταγωνιστεί σε αυτό το logo. Πληθωρικό σύμβολο, όπως το πληθωρικό κορμί και η πληθωρική προσωπικότητα του «Big Σακ».

9. Άλεν Άιβερσον

stsmall507x507-pad600x600f8f8f8.u2.jpg

Το «Ι3» που συμβολίζει το αρχικό του επιθέτου του με το νούμερο 3 της φανέλα του θα μείνει σίγουρα αξέχαστο όπως και ο ίδιος.

8. Κέβιν Ντουράντ

stsmall507x507-pad600x600f8f8f8.u1.jpg

Η απλότητα κυριαρχεί, όπως και στον τρόπο παιχνιδιού του δύο φορές πρωταθλητή στο NBA, που επέλεξε λιτά να έχει τα αρχικά του ονόματός του.

7. Ντέιμιαν Λίλαρντ

ee2bba3556b1b3ed.webp

Η Adidas σχεδίασε ένα πολύ ξεχωριστό σύμβολο για τον συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα αρχικά του ονόματός του να σχηματίζουν το «0» της φανέλας του.

6. Κάιρι Ίρβινγκ

14c9afbb54e1c168.webp

Το logo του καλύτερου handler στο NBA αποτελείται από το μονόγραμμα «Κ» και δύο «ΙΙ» όπως το «11» της φανέλας του θυμίζοντας αρχαίους κίονες.

5. Ντέρικ Ρόουζ

raf360x360075tfafafa_ca443f4786.jpg

Για τους… ρομαντικούς της «πορτοκαλί θεάς» ο Ρόουζ επέλεξε το logo του να έχει το αρχικό του ονόματός του περιτριγυρισμένο από πέταλα τριαντάφυλλου που συμβολίζουν την οικογένειά του.

4. Στεφ Κάρι

curry-brand-2l.png

Ο πόιντ γκαρντ των «πολεμιστών» έχει επιλέξει τα αρχικά του ονόματός του τα οποία όπως είναι συνδυασμένα θυμίζουν το νούμερο «3» μιας κι εκείνος άλλαξε όλο το παιχνίδι με τα τρίποντά του.

3. ΛεΜπρόν Τζέιμς

129a50166c61d5b76b595565f85cdde8.png

Μία μίξη του «L», του «J» και του «23» με ένα στέμμα που συμβολίζει την αυτοκρατορία του «Βασιλιά» και πρώτη φορά το logo συστήθηκε στο κοινό όταν έπαιζε στους Καβαλίερς το 2003.

2. Κόμπι Μπράιαντ

KobeLogo_original.png

Η βάση ενός σπαθιού είναι αυτό που απεικονίζεται στο σύμβολο του «Black Mamba» με τη  Nike μιας και εκείνος ήταν ο μεγαλύτερος… δολοφόνος στο NBA.

1. Μάικλ Τζόρνταν

Jordan_original.png

Φυσικά και η νούμερο ένα θέση ανήκει στον «Jumpman» της άλλης πλευράς του Ατλαντικού που έχει συνοδεύσει μια ολόκληρη γενιά αθλητών με τα παπούτσια του και συνεχίζει.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0