Sports Βusiness

Endeavor: Η ιδιοκτήτρια του UFC αποκτά έναντι ενός δις ευρώ την OpenBet!

Endeavor: Η ιδιοκτήτρια του UFC αποκτά έναντι ενός δις ευρώ την OpenBet!
Η Endeavor, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του UFC, αποκτά έναντι 1 δισεκατομμυρίου ευρώ την OpenBet, εταιρεία αθλητικού στοιχήματος!

Δεν έχουν τέλος οι επενδύσεις της Endeavor στον χώρο του αθλητισμού. Είτε είναι άμεσες, είτε έμμεσες!

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (27/09) οι Endeavor Group Holdings και η Scientific Games ήρθαν σε πλήρη συμφωνία, ώστε να αγοράσει η πρώτη από τη δεύτερη την OpenBet, εταιρεία αθλητικού στοιχήματος, έναντι ενός δισεκατομμυρίου ευρώ

Με τις μετοχές της Endeavor να έχουν άνοδο της τάξεως του 9%, η εταιρεία επιθυμεί να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη θέση της μέσω του στοιχήματος, εκμεταλλευόμενη της συγκυρίες της εποχής! 

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού, όπως ο εγκλεισμός στο σπίτι ή το κλείσιμο των καζίνο, οδήγησαν σε ραγδαία αύξηση την ενασχόληση του κοινού με τα τυχερά παιχνίδια μέσω ίντερνετ. Κάπως έτσι, η επένδυση στην Open Bet κρίθηκε εξαιρετικά ως χαμηλού κινδύνου και υψηλού κέρδους!

Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, ωστόσο, αναμένεται να κλείσει και τυπικά έως τον Μάρτιο του 2022, με τα 850 εκατομμύρια ευρώ να δίνονται μέσω χρημάτων, ενώ τα υπόλοιπα μέσω κοινών μετοχών.

Φάνης Τσοκανάς 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0