Retro Stories

Ο γάμος της Μάρθας Καραγιάννη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου που έμεινε στα... μισά και ο θάνατος του τριών ημερών παιδιού της! (video)

Ο γάμος της Μάρθας Καραγιάννη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου που έμεινε στα... μισά και ο θάνατος του τριών ημερών παιδιού της! (video)
Η ζωή της Μάρθας Καραγιάννη σημαδεύτηκε από δύο αλλοτινούς πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου και από ισάριθμους γάμους: έναν που έγινε κι είχε τραγικό τέλος, κι έναν που έμεινε ανεκπλήρωτος!
Σχετικά Άρθρα

Η είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη σκόρπισε θλίψη στην ελληνική κοινωνία. Βλέπετε ήταν μία από εκείνες τις προσωπικότητες που «έχτισαν» μεν τον μύθο τους στη χρυσή εποχή του θεάτρου και του κινηματογράφου, αλλά «μπήκαν» σε κάθε σπίτι μίας Ελλάδας που άλλαζε και μέσω της τηλεόρασης.

Φιγούρες καθολικής αποδοχής και υπεράνω πάσης ηλικίας. Άλλωστε, ο «υπογράφων» το κείμενο, την πρωτογνώρισε από μία σειρά που μεσουρανούσε στα τέλη των '90s.

«Τι έγινε Μάνθο; Με την "Πανάθα";;;», αναφωνούσε μπαίνοντας στο νεοκλασσικό του Αμαρουσίου, τον κύριο χώρο... δράσης, της δημοφιλούς μέχρι σήμερα τηλεοπτικής σειράς, «Κωνσταντινού κι Ελένης». Βέβαια, οι «ανακρίβειες» ήταν αρκετές.


Τα γυρίσματα γίνονταν κοντά στην Παιανία, ενώ η ίδια δήλωνε οπαδός του Ολυμπιακού στις αρχές της καριέρας της, αφού έζησε για χρόνια στο Κερατσίνι. Σύνδεση, όμως, υπήρξε και με τις δύο «πλευρές».

Λίγες ημέρες πριν «κλείσει» τα 21 της χρόνια, τον Οκτώβριο του 1960, παντρεύεται τον Μίμη Στεφανάκο, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» εκείνη την εποχή.

στεφανάκος-καραγιάννη.png

Μαζί θα αποκτήσουν ένα παιδί, μία κόρη για την ακρίβεια, που θα γεννηθεί πρόωρα και θα μετρήσει μόλις τρεις ημέρες ζωής.

«Ξεκίνησα να κάνω οικογένεια, αλλά όταν έχασα το μωρό, έπαθα σοκ. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Μέχρι τα 40, η μητρότητα ήταν το απωθημένο μου. Ένα καρφί μες την καρδιά μου. Ο Θεός δεν μου το έδωσε. Ίσως έτσι ήταν γραμμένο.

Ο Μίμης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί τον αγάπησα βαθιά και αληθινά», είχε αναφέρει η ίδια σε μία εκ βαθέων εξομολόγησή της στα βιογραφικά αφιερώματα του Μάκη Δελαπόρτα στην Καθημερινή.

Πράγματι. Το τραγικό γεγονός στέκεται η αφορμή για να χωρίσουν. Όπως είχε αναφέρει η ίδια: «Δεν ήθελα κανέναν. Ούτε να με παρηγορήσει, ούτε να μου απαλύνει τον πόνο. Ούτε τον ίδιο μου τον άνδρα!»

καραγιάννη_2.png

Το ποδόσφαιρο, όμως, «επιστρέφει» στην προσωπική της ζωή μερικά χρόνια αργότερα, για μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Εν έτει 1973, γνωρίζει τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τερματοφύλακα των «πρασίνων» από το 1964 έως το 1983, δηλαδή για δύο δεκαετίας περίπου.

καραγιάννη-κωνσταντίνου.jpg

«Δώδεκα χρόνια ήμασταν ζευγάρι με τον Βασίλη. Αγαπηθήκαμε πολύ και γι’ αυτό μετά το χωρισμό μας μείναμε φίλοι. Δεν γίνεται να μισήσεις κάποιον που έχεις αγαπήσει πολύ. Κι αγάπησα επίσης πολύ την οικογένεια που δημιούργησε με την εξαιρετική γυναίκα που παντρεύτηκε»
, είχε αναφέρει η Μάρθα Καραγιάννη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Παρότι ήταν ζευγάρι έως το 1985, λίγους μήνες πριν παντρευτούν χώρισαν. Τα αισθήματα παρέμειναν αμοιβαία, όμως, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το 5:25 κι έπειτα.



Φάνης Τσοκανάς

Πηγή πληροφοριών: www.mixanitouxronou.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0