Πρόσωπα

Έμεινε μόνος ο Κιβρακίδης: Ο τελευταίος που έχει δει τον Ατρόμητο να κερδίζει στην Ευρώπη και είναι ακόμη στο Περιστέρι! (video)

Έμεινε μόνος ο Κιβρακίδης: Ο τελευταίος που έχει δει τον Ατρόμητο να κερδίζει στην Ευρώπη και είναι ακόμη στο Περιστέρι! (video)

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του και με Στέφανο Στρούγγη ανακοίνωσε σήμερα (26/06) ο Ατρόμητος, με τον Έλληνα στόπερ να είναι ο… προ τελευταίος που έχει δει τους Περιστεριώτες να κερδίζουν στην Ευρώπη. Έμεινε πλέον, μόνος του, ο Κυριάκος Κιβρακίδης!

Μετά από 10 χρόνια στον σύλλογο και περισσότερες από 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ο Στέφανος Στρούγγης αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ατρόμητο και θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Κυριάκος Κιβρακίδης, που αισίως ανανέωσε το συμβόλαιό του, και θα συνεχίσει στο Περιστέρι για 11η διαδοχική σεζόν, είναι ο τελευταίος που έχει δει την αγαπημένη του ομάδα να επικρατεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Γυρνάμε τον χρόνο στο καλοκαίρι του 2019.Η κληρωτίδα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, έφερε στον δρόμο του Ατρομήτου τη Ντουνάισκα Στρέντα από τη Σλοβακία και η δεύτερη πρόκριση στην ιστορία του club, επετεύχθη με δύο διαδοχικές νίκες.

Στις 25 Ιουλίου του 2019 η πρώτη αναμέτρηση λαμβάνει χώρα στη Σλοβακία. Με ένα εκπληκτικό γκολ ο Χαβιέρ Ουμπίδες κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21’ και παρά την ισοφάριση του Βίντα στο 35’, το «αστέρι» απέδρασε με τη νίκη χάρη στο γκολ του Γιώργου Μανούσου στο 43’.


Η ενδεκάδα των Περιστεριωτών
:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης (38′ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ουμπίδες, Μανούσος, Ενσικουλού (61′ Φάρλεϊ), Βέλλιος (74′ Καχίλα).

Μία εβδομάδα μετά, στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι γκραν-γκινιόλ, καθώς παρότι φαινόταν πως ο Ατρόμητος θα προκριθεί… άνετα, χάρη στα γκολ των Κατράνη (22’) και Μανούσου (28’ πεν.), όλα άλλαξαν γρήγορα.

Οι Ραμίρες (52’) και Κάλμαρ (72’ πεν.) έφεραν την πρόκριση σε οριακό σημείο, αλλά ένα κόρνερ ήταν αρκετό για να λύσει τον «γόρδιο δεσμό». Τελικά, ο Σπύρος Ρισβάνης με κεφαλιά στο 76’ σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και ο Κυριάκος Κιβρακίδης είναι ο τελευταίος παίκτης εκείνης της ομάδας που θα θυμάται εκείνο το… ευρωπαϊκό βράδυ στο Περιστέρι!


Η ενδεκάδα της ρεβάνς στο Περιστέρι:

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ουμπίδες (86′ Νάτσος), Μανούσος, Ενσικουλού (70′ Ρόσα), Βέλλιος (60′ Καχίλα).


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0