Μια Φώτο μια Ιστορία

Μέχρι και ο Αντσελότι πήρε πτυχίο, εσύ ακόμα;… (video)

Μέχρι και ο Αντσελότι πήρε πτυχίο, εσύ ακόμα;… (video)

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο της Πάρμας, λαμβάνοντας μάλιστα τιμές μετά από χρόνια προσπάθειας και επιμονής. Μία αφορμή παραπάνω να σου κάνουν οι γονείς σου την… γνωστή ερώτηση.

Ο Κάρλο Αντσελότι, εκτός από «Don Carlo», είναι πλέον και «Dr. Carlo»!

Ο Ιταλός προπονητής της «Βασίλισσας» αφού κατάφερε πρώτα να γίνει ο απόλυτος recordman στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αποφάσισε να συνεχίσει κάτι το οποίο είχε αφήσει στη μέση.

Ο 64χρονος πλέον τεχνικός μετά από χρόνια προσπάθειας κατάφερε να ολοκληρώσει το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο της Πάρμας. Το αντικείμενο δεν ήταν απόλυτα σχετικό με το ποδόσφαιρο, καθώς είχε αν κάνει με τις μεθόδους των «Προληπτικών και Εφαρμοσμένων Φυσικών Δραστηριοτήτων».

Ο προπονητής των Μαδριλένων παρουσιάστηκε στην ορκωμοσία του φορώντας την απαιτούμενη ένδυση, απηύθυνε τα ευχαριστήρια μηνύματά του στον Πρύτανη του πανεπιστημίου και δήλωσε:

«Παίρνω αυτό το πτυχίο και κάποιοι θα πουν ότι έχω δώσει λίγες εξετάσεις. Στην πραγματικότητα έχω δώσει πολλές και κάθε τρεις μέρες δίνω περισσότερες. Μου αρέσει να με λένε ‘’Dr. Carlo’’ και θα πω στους ποδοσφαιριστές μου να με φωνάζουν με αυτόν τον τρόπο»

Υπάρχει άραγε κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει ο Αντσελότι; Μήπως δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί… δύσκολων πτυχίων;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0