Μια Φώτο μια Ιστορία

Τιμ Χάρνταγουεϊ: Πως να χάσετε 17 σουτ σε ένα ματς!

Τιμ Χάρνταγουεϊ: Πως να χάσετε 17 σουτ σε ένα ματς!
27 Δεκεμβρίου 1991Με 0/17 σουτ, ο Τιμ Χάρτναγουεϊ, πραγματοποίησε το μεγαλύτερο… ρεσιτάλ αστοχία στο NBA σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Ακόμα και ένας «σούπερ σταρ» έχει το δικαίωμα να έχει ένα κακό βράδυ και να… απογοητεύσει τα πλήθη! Ένας πολύ εντυπωσιακός παίκτης για την δεκαετία του 90’, ο οποίος κατάφερε να φτάσει σε πέντε «All Star Game» και στην αλλαγή της χιλιετίας (2000) κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά και το χρυσό μετάλλιο!

Το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου του 1991 οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, του Τίμ Χάρνταγουεϊ, φιλοξενήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να κατάφεραν να πάρουν την νίκη από τους «λύκους», αλλά κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο είχε συμβεί σε εκείνη την αναμέτρηση!

Ο Τίμ Χάρνταγουεϊ, είχε ολοκληρώσει μια ολόκληρη αναμέτρηση, αγωνιζόμενος για 44’, μόλις 2 πόντους, 13 ασίστ, 3 ριμπάουντ 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Ποιο είναι το αξιοσημείωτο; Σε 17 εντός πεδιάς σουτ, ο Αμερικανός, δεν ευστόχησε ούτε σε ένα! Τουτέστιν 0/17 (0/15 δίποντα, 0/2 τρίποντα)! Με αυτό το… κατόρθωμα ο άσσος των Ουόριορς κατέρριψε το ρεκόρ αστοχίας!

«Θα βάλω σε κορνίζα το φύλλο αγώνα. Θα έκανα ένα ρεκορ στο NBA με κάποιο τρόπο. Δεν είχα ποτέ 0/17. Τι να πω», ήταν τα λόγια του Τιμ μετά από την αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς!

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0