Καρώ Σημαία

O 15χρονος Βασίλης Παντελεάκης έκανε ρεκόρ ταχύτερου γύρου μοτοσικλέτας στις Σέρρες!

O 15χρονος Βασίλης Παντελεάκης έκανε ρεκόρ ταχύτερου γύρου μοτοσικλέτας στις Σέρρες!

Τρομερός ο 15χρονος Βασίλης Παντελεάκης, που έσπασε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα των Σερρών στο ελληνικό και βαλκανικό πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσικλετών.

Απίθανος ο Βασίλης Παντελεάκης! Ο 15χρονος, που έχει ήδη διακριθεί σε διεθνές επίπεδο, πρόσθεσε ακόμα ένα παράσημο στη συλλογή του. Στο ελληνικό και βαλκανικό πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσικλετών, τα οποία διεξάγοντας παράλληλα, σημείωσε νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα των Σερρών, με χρόνο 1:19.555, οδηγώντας μία Honda CBR 600 RR!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Παντελεάκης δήλωσε:

«Ήταν μια καινούργια εμπειρία για εμένα καθώς δεν είχα ξανατρέξει ποτέ σε αγώνα χωρίς να έχω κάνει αρκετές δοκιμές πριν με τη μοτοσυκλέτα μου. Ίσως αυτό με έκανε να πεισμώσω και να συγκεντρωθώ περισσότερο. Με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι ήμουν με έμπειρη ομάδα και είχα το Γιώργο και το Δημήτρη Καρακώστα να με συμβουλεύουν. Μια στιγμή που θα ήθελα να κρατήσω είναι τα ειλικρινή συγχαρητήρια και η θερμή αγκαλιά του πρωταθλητή Αλεξάνδρου Παπαγεωργίου, που αγωνιστήκαμε μαζί. Επόμενο ραντεβού στην πίστα του Portimao της Πορτογαλίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα JuniorGP στις 2 Ιουλίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0