Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Θέλω να μείνω στην Red Bull, ο Βολφ ξέρει πως με νοιάζει η κορυφή και όχι τα χρήματα»!

Φερστάπεν: «Θέλω να μείνω στην Red Bull, ο Βολφ ξέρει πως με νοιάζει η κορυφή και όχι τα χρήματα»!

Ο Μαξ Φερστάπεν άνοιξε τα χαρτιά του, όσο είναι δυνατό αυτήν τη στιγμή, σχετικά με το μέλλον του, αναλύοντας και τα σενάρια που θέλουν τη Mercedes να ενδιαφέρεται για αυτόν.

Το μέλλον του Μαξ Φερστάπεν είναι λογικό να απασχολεί όλη τη Formula 1. O Τότο Βολφ έχει εκφράσει το θαυμασμό του για τον Ολλανδό και την επιθυμία του να συνεργαστούν στη Mercedes. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση του Grand Prix στο Μαϊάμι κυκλοφόρησε η φήμη πως η Mercedes προσέφερε στον Φερστάπεν συμβόλαιο με απολαβές 150 εκατομμυρίων ευρώ!

Σε όλα αυτά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής απάντησε:

«Το μέλλον μου είναι στη Red Bull αυτή τη στιγμή. Ας πούμε υποθετικά, πως μου προσφέρουν ένα συμβόλαιο 150 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό δεν θα είναι ο παράγοντας ο οποίος θα με κάνει να αλλάξω ομάδα. Ακόμα και 250 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι αρκετά. Είμαι χαρούμενος με τα χρήματα που παίρνω και μεγαλύτερη σημασία έχει η απόδοση στην πίστα. Αν μάχομαι στον αγώνα για την 5η ή την 6η θέση τότε γκρινιάζω πολύ. Πάντα για εμένα παίζει κύριο ρόλο η απόδοση, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Το γνωρίζει επίσης και ο Βολφ».

Όσον αφορά το μέλλον του και τη δική του επιθυμία, προσέθεσε:

«Όλοι πρέπει πάντοτε να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι θέλω να μείνω στη Red Bull διότι πιστεύω στο πρότζεκτ της ομάδας. Όμως στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και στη ζωή γενικότερα δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ποιος ξέρει άραγε τι θα γίνει για παράδειγμα το 2026; Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι να πω την αλήθεια. Θέλω να τα πάω καλά φέτος και του χρόνου και έχω μια πολύ καλή ευκαιρία να το κάνω. Οπότε μπορώ να πω πως το 2026 είναι ακόμα μακριά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0