Face to Face

Η γνώμη των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τις νέες εμφανίσεις στο BN Sports!

Η γνώμη των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τις νέες εμφανίσεις στο BN Sports!
Η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από το πρωΐ της Δευτέρας (20/6) και έκλεισε με ένα πολύ όμορφο event, μερικά μέτρα μακριά από την έδρα του συλλόγου. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και οι ποδοσφαιριστές γεμάτοι χαμόγελα. Το BN Sports βρέθηκε στην... καρδιά των γεγονότων και σας μεταφέρει όλο τον «παλμό». 
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Το πρωί της Δευτέρας (20/6) στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη… μάζωξη εν όψη της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και πραγματοποίησαν τεστ κορονοϊού.

Το απόγευμα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό σωματείο βρέθηκε στο «Green Park» για την αποκάλυψη του νέου χορηγού, όπως και την παρουσίαση της φανέλας για την ερχόμενη σεζόν.

Το ΒΝ Sports βρέθηκε στην… καρδιά των γεγονότων και παρακολούθησε από κοντά τα τεκταινόμενα.

Μάλιστα, είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με μερικούς παίκτες και να αντλήσουμε τη δική τους άποψη σχετικά με τις νέες εμφανίσεις. Πρώτα όμως θα ξεκινήσουμε με μερικά λόγια που είπε αποκλειστικά στο BN Sports, ο «ζωντανός θρύλος» της ομάδας, Δημήτρης Σαραβάκος.

Σαραβάκος.jpg

«Είναι τυχεροί οι σημερινοί ποδοσφαιριστές που φοράνε τόσο ποιοτικές φανέλες, με ανεπτυγμένη τεχνολογία, αλλά πιο τυχεροί είναι που φοράνε το συγκεκριμένο έμβλημα στο στήθος τους. Αυτό και μόνο τα λέει όλα», είπε για τις νέες εμφανίσεις, ενώ για το γεγονός του ότι αναγράφονται πολλά ονόματα παλαίμαχων επάνω στη βασική φανέλα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού του, συμπλήρωσε:

«Η φανέλα έχει εκατοντάδες ονόματα πάνω. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέσα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όπως και οι παλαιότεροι, έτσι και οι νεότεροι πρέπει να είναι υπερήφανοι και ευτυχισμένοι που έχουν αυτή την τιμή. Πρέπει όλοι να καταθέτουν σώμα και ψυχή».

Αυτά ήταν τα λόγια που μας είπε ο «ο μεγάλος μικρός του ελληνικού ποδοσφαίρου». Αλλά όπως προείπαμε, μιλήσαμε και με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και… λόγω ιεραρχίας ξεκινάμε από τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Κουρμπέλης_φανέλα.jpg

«Είναι πολύ ωραία η νέα φανέλα, ελπίζουμε να είναι καλότυχη και να κάνουμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα φέτος. Η πράσινη μου αρέσει περισσότερο και μετά η μαύρη (σ.σ. τερματοφύλακα). Φέτος μας την έκλεψαν (σ.σ. γέλια) πέρσι την είχαμε εμείς», είπε στο ξεκίνημα.

Προσθέτει επιπλέον βάρος σε εσάς το γεγονός πως θα «κουβαλάτε» τα ονόματα τόσο σπουδαίων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού;
«Καταρχάς είναι πολύ όμορφο για όλους εκείνους που έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα, να βλέπουν αυτή την κίνηση από την ΠΑΕ. Είναι μια πολύ έξυπνη και ωραία ιδέα, τους τιμάει όλους, όπως και εμάς που θα την φοράμε. Δεν θα είναι βάρος, θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Σίγουρα θα νιώθουμε δέος που θα φέρουμε τόσο σπουδαία ονόματα και θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους», ήταν η άποψη του αρχηγού του Παναθηναϊκού σχετικά με την πρώτη επαφή και τα πρώτα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν με τη νέα εμφάνιση της ομάδας.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος επέλεξε επίσης την πρώτη εμφάνιση και ξεκίνησε απαντώντας στο ερώτημα μας σχετικά με το πια απο όλες του κέντρισε πιο πολύ το ενδιαφέρον: «Η βασική φανέλα νομίζω μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι τα κλασικά χρώματα του Παναθηναϊκού και η λεπτομέρεια με τα ονόματα είναι πολύ ωραία. Η άσπρη μου αρέσει περισσότερο από την περσινή. Ακόμη και η μπλε που είναι η τρίτη μας, έχει τις λαχανί λεπτομέρειες και τις δίνει το κατιτίς».

Αλεξανδρό_φανέλα.jpg

Στο ερώτημα που απάντησε ο «Κούρμπε» σχετικά με το αν θα νιώθει επιπλέον βάρος με τα ονόματα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, ο Σωτήρης είπε: «Ναι σίγουρα, το πιο βαρύ από όλα όμως είναι το τριφύλλι. Αυτό που κουβαλάγαμε πέρσι και όλα αυτά τα χρόνια. Για εμάς προσθέτει έξτρα κίνητρο να έχουμε τα ονόματα αυτών των σπουδαίων παικτών» και ολοκλήρωσε την κουβέντα μας σχετικά με τις νεοεμφανιζόμενες φανέλες.

Οι δυο Έλληνες διεθνείς προτίμησαν την… κλασική, πρώτη εμφάνιση, όπως και ο Φώτης Ιωαννίδης σε συνομιλία μας. Διαφορετική άποψη είχαν όμως ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος είχε μια παραπάνω συμπάθεια στην άσπρη, ενώ ο Κίκο Μακέντα είπε πως η μπλε του κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0