Football Talk

Η νέα φανέλα που… θα γράψει ιστορία, ο καινούριος χορηγός και η πρώτη συνάντηση στο Κορωπί!

Η νέα φανέλα που… θα γράψει ιστορία, ο καινούριος χορηγός και η πρώτη συνάντηση στο Κορωπί!

Το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τον νέο χορηγό που θα συμπορευτεί, όπως θα γίνει και η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων που αναμένονται εντυπωσιακές. Η πρώτη συνάντηση έγινε σήμερα το πρωί, ενώ από αύριο ξεκινάνε τα εργομετρικά.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και επίσημα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, με την πρώτη συνάντηση να λαμβάνει χώρα στο Κορωπί, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται και πάλι με τους παίκτες του το πρωί της Δευτέρας (20/6). Η πρώτη συνάντηση δεν περιλάμβανε προπόνηση, παρά μόνο τα καθιερωμένα (πλέον) τεστ κορονοϊού! Από αύριο, Τρίτη (21/6), η ομάδα θα ξεκινήσει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, όπως και την διαδικασία των εργομετρικών! Όπως έχει ανακοινώσει και ο σύλλογος, την Κυριακή (26/6) η ομάδα αναχωρεί για το Πήλιο και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στις 5 Ιουλίου θα μεταβούν στην Αυστρία για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας!

Ο νέος χορηγός και η τέταρτη χρονιά... αγκαλιά με την «Kappa»

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), ο Παναθηναϊκός έχει οργανώσει μια εκδήλωση με «θέμα» το νέο, μεγάλο χορηγό που θα είναι στο πλευρό του τριφυλλιού από τη σεζόν 2022/23. Εκτός του χορηγού όμως, θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας. 

Εδώ έχουμε ενδιαφέρον πράγματα, καθώς οι νέες εμφανίσεις αναμένεται να εντυπωσιάσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η ιδέα για τις νέες φανέλες, δόθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκό. Η «Robe di Kappa» θα είναι η εταιρία η οποία θα… ντύσει και φέτος τους παίκτες και το επιτελείο του τριφυλλιού, για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Οι νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις 

Έγινε αναφορά για «εντυπωσιακές» εμφανίσεις οπότε πάμε να το αναλύσουμε λίγο παραπάνω. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την τρίτη εμφάνιση, φτάνοντας έως τη βασική (πρώτη) όπου θα φορούν οι παίκτες της ομάδας φέτος. 

Η τρίτη εμφάνιση δεν θα είναι μαύρη όπως την περασμένη σεζόν, αλλά μπλε με λαχανί λεπτομέρειες και θα φέρει μεγάλα τριφύλλια σαν… πίνακας ζωγραφικής! 

Η δεύτερη φανέλα θα είναι άσπρη, όπως και πέρσι, με μια πράσινη φάσα κάτω από το ύψος του στήθους, μέσα στην οποία θα έχει πολλά μικρά τριφύλλια. 

Η πρώτη και βασική εμφάνιση θα είναι πραγματικά μια ιστορική μπλούζα. Για αρχή, είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ύπαρξης του «Απόστολος Νικολαΐδης». Προφανώς το χρώμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το πράσινο με δύο άσπρες χοντρές κάθετες ρίγες, μέσα στις οποίες θα είναι γραμμένα «μυθικά τέρατα» που πέρασαν από την ομάδα, αλλά και παίκτες που φόρεσαν το τριφύλλι στο στήθος τους. Η επιλογή αυτών των ονομάτων έχει γίνει αποκλειστικά από την ΠΑΕ. 

Λίγη υπομονή χρειάζεται και σε μερικές ώρες θα έχουμε και τις πρώτες εικόνες από τη νέα φανέλα που θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0