Face to Face

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports: «Ήταν η αρχή για ένα μεγαλύτερο αύριο» (video)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο BN Sports: «Ήταν η αρχή για ένα μεγαλύτερο αύριο» (video)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στο BN Sports, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιστροφή στους τίτλους για το «τριφύλλι»

Σχετικά Άρθρα
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους μετά από 8 χρόνια απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως και τότε. Η ομάδα πλέον κινείται σε… ρυθμούς κανονικότητας και επανέρχεται πάλι στο προσκήνιο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει απαντήσεις στο χορτάρι.


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στο BN Sports μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Κούρμπε» αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχές που πέρασε η ομάδα τα περασμένα χρόνια, αλλά και τα… σκαλοπάτια που ανέβηκε η ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα ηνία της ομάδας. 5606110_1_1.jpg

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την κατάκτηση του τίτλου;

«Μεγάλη χαρά, μεγάλη συγκίνηση. Πραγματικά νιώθουμε πολύ δικαιωμένοι. Περάσαμε δύσκολα χρόνια κάποια παιδιά στον Παναθηναϊκό. Ο Διούδης, ο Χατζηγιοβάνης και εγώ. Δικαιωνόμαστε αλήθεια». 

Πως βίωσες σαν αρχηγός αυτές τις δύσκολες εποχές;
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλος οργανισμός. Έχουμε πολύ κόσμο που πρέπει να ικανοποιήσουμε. Πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές, με και χωρίς προβλήματα. Ο κόσμος δεν το βλέπει αυτό, περιμένει πράγματα από εμάς. Έχουμε θέσει πολύ καλές βάσεις για να χτίσουμε πολύ καλά πράγματα την επόμενη χρονιά και να τα πάμε ακόμα καλύτερα».
εικόνα_Viber_2022-05-22_03-55-23-471.jpg

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν δίπλα σας σε όλα τα εντός έδρας ματς. Τι μπορείτε να υποσχεθείτε εσείς για την επόμενη χρονιά;

«Είναι αλήθεια αυτό και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν διαρκώς στο πλευρό μας. Δώσανε δυναμικό παρόν σε όλη τη σεζόν. Μας βοήθησαν πάρα πολύ όλη τη χρονιά, ήταν συνέχεια εκεί.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ εγώ σαν αρχηγός είναι πως θα δίνουμε όλο μας τον εαυτό για το καλό της ομάδας. Να μοιράσουμε και άλλα χαμόγελα στα χείλη του κόσμου μας. Για να χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι, όπως και σήμερα. Η χαρά είναι τεράστια για το σύλλογο. Ελπίζουμε σήμερα να ήταν η αρχή για ένα μεγαλύτερο αύριο». 

Για την προετοιμασία της ομάδας:
«Με την κατάκτηση του τίτλου, βρισκόμαστε κατευθείαν στον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League, οπότε θα έχουμε λίγο χρόνο ξεκούρασης ακόμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει πιο αργά. Ώρα να ξεκουραστούμε. Μερικοί από τους παίκτες μας παίξανε πολλά παιχνίδια το χρειάζονται πραγματικά αυτό. Με το καλό να επιστρέψουμε για να σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά».
ʕЅˋϠŋˁďӠ2021-2022 / ԅˉʏӠ/ ЁϠ- Ёϊ (әԇчӠć̇ԑϐϕˏӠ/ EUROKINISSI)

Το σχόλιο του «Κούρμπε» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά από κόουτς. Όλο το προπονητικό επιτελείο έκανε τρομερή δουλειά. Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και έχει ανέβει πολλά σκαλοπάτια. Πλέον ανανέωσε και θα δείξει την δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος για αυτό». 

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
«Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν πάντα δίπλα μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ικανοποιούμαι συνέχεια. Θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας συνέχεια και να είναι ευχαριστημένοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0