Football Talk

ΑΕΚ: Το πρώτο σύστημα που ξεκίνησε να δουλεύει ο Γιαννίκης και το κέρασμα του Γκαρσία

ΑΕΚ: Το πρώτο σύστημα που ξεκίνησε να δουλεύει ο Γιαννίκης και το κέρασμα του Γκαρσία
Αρχισε η δουλειά στο τακτικό και θεωρητικό αγωνιστικό κομμάτι ο Αργύρης Γιαννίκης στα Σπάτα – Έγινε πατέρας και κάνει το τραπέζι σε όλη την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Στην ΑΕΚ ο χρόνος δεν είναι πολυτέλεια. Ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος μετράει μόλις λίγες ημέρες ως νέος τεχνικός της Ένωσης (σήμερα μάλιστα στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του, ενώ χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον σύστησε στους παίκτες), ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτό το ματς θεωρείται δεδομένο, βάσει των όσων δείχνει στις προπονήσεις ο νέος τεχνικός, ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με διάταξη 4-2-3-1. Στην χθεσινή προπόνηση ο Γιαννίκης ανέπτυξε στους παίκτες του τα «θέλω» του πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα και πώς να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο κάνοντάς τους αρκετή ώρα θεωρία. Μετά το τέλος της θεωρίας, τους έβγαλε στο γήπεδο και δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής, όλα όσα είχαν διδαχθεί λίγο νωρίτερα.

Εν τω μεταξύ όμορφες ημέρες βιώνει ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ έγινε πρόσφατα πατέρας και με αφορμή το ευτυχές γεγονός σήμερα (14/10) θα κεράσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνοντάς τους το τραπέζι.

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0