eSports & Games

Νέα engine και γυναικείο ποδόσφαιρο - Έρχονται ραγδαίες αλλαγές στο μέλλον του Football Manager!

Νέα engine και γυναικείο ποδόσφαιρο - Έρχονται ραγδαίες αλλαγές στο μέλλον του Football Manager!

Το Football Manager 2024, η 20η έκδοση (με τη συγκεκριμένη ονομασία) του δημοφιλούς παιχνιδιού, πρόκειται να αποτελέσει την τελευταία φορά που θα το δούμε στην παρούσα μορφή του. Γυρνάει σελίδα για τα καλά και οι αλλαγές πρόκειται να γράψουν ένα εξ ολοκλήρου νέο κεφάλαιο στην ιστορία του!

Είναι επίσημο! Το Football Manager 2024, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, θα αποτελέσει την 20η, αλλά και την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού έτσι όπως το γνωρίζαμε έως και σήμερα! Οι αλλαγές που ετοιμάζονται θα είναι ραγδαίες και θα δώσουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα στο αγαπημένο FM!

Σε πρώτο στάδιο, αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από την επόμενη χρονιά, θα παρέχεται η δυνατότητα να μεταφέρει κάποιος το save του από την καριέρα που «έτρεχε» στο FM23. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε, έχοντας όμως και όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης! Μία προσθήκη διόλου αμελητέα. Κάθε άλλο.

Από το FM25 και έπειτα, ωστόσο, τα πάντα αλλάζουν, όπως ανακοίνωσε ο Studio Director της Sports Interactive, Μάιλς Τζέικομπσον. Αρχικά, ανέφερε ότι το παιχνίδι του 2023 αποτελεί εκείνο που έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από κάθε άλλο, για να αποκαλύψει εν συνεχεία ότι η τεχνολογία των μελλοντικών εκδόσεων θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Ο λόγος για τα νέα γραφικά και την ολοκαίνουργια match engine. Πρόκειται για την Unity, μία από τις δημοφιλέστερες στο συγκεκριμένο τομέα, η οποία θα βοηθήσει να γίνει ακόμα καλύτερη η εμπειρία του παιχνιδιού, αλλά και πιο ρεαλιστική.

fm_mesa.jpg

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη, θα είναι εκείνη του γυναικείου ποδοσφαίρου! Τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους φιλάθλους παγκοσμίως, ενώ ήδη από τον Ιούλιο του 2021 είχε ανακοινωθεί η πρόθεση να ενταχθεί στο «σύμπαν» του Football Manager. Έφτασε η ώρα και για αυτό, λοιπόν, όπως φαίνεται.

Όλα είναι έτοιμα για την είσοδο του δημοφιλούς παιχνιδιού σε μία νέα εποχή! Υπάρχει βέβαια αρκετός καιρός ακόμα μέχρι τότε και όπως παραδέχθηκε ο Τζέικομπσον, θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις και για το FM24. Ετοιμαστείτε να… κάτσετε σε πλήρως ανανεωμένους πάγκους!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0