eSports & Games

Μάντσεστερ Σίτι και Gen.G σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στην ασιατική και βρετανική αγορά

Μάντσεστερ Σίτι και Gen.G σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στην ασιατική και βρετανική αγορά

Η τεράστια πολυεθνική στον κόσμο του gaming, Gen.G, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Μάντσεστερ Σίτι, με σκοπό την από κοινού εμπορική επέκταση σε Ασία και Μεγάλη Βρετανία.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Gen.G επισημοποίησαν την συμφωνία τους και αμφότεροι υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσουν μοναδικές ευκαιρίες για να προσεγγίσουν τους θαυμαστές τους, με εκδηλώσεις στη Νότια Κορέα και στο «Νησί».

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν πρόσφατα επισκεφθεί την Σεούλ, ενόψει της προετοιμασίας τους εκεί για την σεζόν 2023/24, όπου και ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα η συνεργασία της εμπορικής επέκτασης.

Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι και η Gen.G θα επιχειρήσουν να κυκλοφορήσουν προϊόντα περιορισμένης έκδοσης για τους φίλους τους, που θα περιλαμβάνουν και εμπορεύματα με ένα κοινό σήμα των δύο οργανισμών.

Τα τελευταία χρόνια, το τμήμα esports των «πολιτών» έχει γνωρίσει σημαντική άνθηση, δημιουργώντας επαγγελματικές ομάδες σε δημοφιλείς τίτλους, όπως το Fortnite και το FIFA.

Αυτό πρόκειται να είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια τους να εγκαθιδρυθούν και σε άλλες αγορές εκτός Ευρώπης, στις οποίες οι μεγάλοι της ανταγωνιστές στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, έχουν ήδη μεγάλο κοινό και σημαντικά έσοδα από πωλήσεις.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0