Football Talk

Μπολόνια – Ουντινέζε 1-1: Η «γκολάρα» του Σαλεμάκερς τη… γλύτωσε από την ήττα! (video)

Μπολόνια – Ουντινέζε 1-1: Η «γκολάρα» του Σαλεμάκερς τη… γλύτωσε από την ήττα! (video)

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, η Μπολόνια των δέκα παικτών άντεξε και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Ουντινέζε (28/04, 1-1) χάρη στην ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Σαλεμάκερς. Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο.

Η Μπολόνια, μετά το μεγάλο «διπλό» στο Ολίμπικο επί της Ρόμα (22/04, 1-3), υποδέχθηκε την Ουντινέζε, για την 34η στροφή της Serie A.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να είναι εντελώς ακίνδυνες. Παρ’ όλα αυτά, σε μία ανύποπτη φάση, η Ουντινέζε πήρε το προβάδισμα, στην πρώτη προσπάθεια εντός εστίας.

Η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο βρήκε λίγο χώρο, ο Παγιέρο ήταν στο σωστό σημείο και εκτέλεσε από κοντά για το 0-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη, η Μπολόνια βγήκε με περισσότερη όρεξη, αλλά έμεινε με δέκα στο 64’, με τον Μπεκεμά να αντικρίζει δύο κίτρινες μέσα σε εννιά λεπτά και να αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Ο Τιάγκο Μότα έβλεπε την ομάδα του «μπλοκαρισμένη» και χρειαζόταν μία στιγμή για να… ξεκολλήσει. Και τη βρήκε στο 78’, με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σαλεμάκερς, στην οποία ο Οκόγιε δεν είχε απάντηση. 


Με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος, η Μπολόνια γλύτωσε την ήττα και παρέμεινε στην τέταρτη θέση έχοντας 63 βαθμούς. Από την άλλη, η Ουντινέζε έχασε την ευκαιρία να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχει πλέον 29 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 17η Φροζινόνε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπολόνια (Τ. Μότα): Σκορούπσκι, Πος (68’ Κοράτζα), Λουκούμι, Μπεκεμά, Κρίστιανσεν, Φρόιλερ, Εντόιγ (88’ Λυκογιάννης), Έμπισερ, Ελ Αζούζι (46’ Ορσολίνι), Σαλεμάκερς, Ζίρκζι (88’ Φαμπιάν)

Ουντινέζε (Φ. Καναβάρο): Οκόγιε, Πέρεθ, Μπιγιόλ, Κρίστενσεν, Εχιζιμπούε, Ουάλας, Παγιέρο (88’ Μπρένερ), Καμαρά (87’ Ζεμούρα), Σάμαρτζιτς, Περέιρα (68’ Ζαράγκα), Λούκα (69’ Ντέιβις)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0