Football Talk

Σουρεάλ καταστάσεις στη Ντιναμό Βουκουρεστίου: Υποψίες ότι ποδοσφαιριστής έβαζε στη θέση του τον… δίδυμο αδερφό του!

Σουρεάλ καταστάσεις στη Ντιναμό Βουκουρεστίου: Υποψίες ότι ποδοσφαιριστής έβαζε στη θέση του τον… δίδυμο αδερφό του!

Απίστευτο κι όμως… αληθινό; Μένει να φανεί εάν οι υποψίες της Ντιναμό Βουκουρεστίου, ότι παίκτης της έβαζε να παίξει στη θέση του ο δίδυμος αδερφός του, αληθεύουν!

Μία απίθανη ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έρχεται από τη Ρουμανία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της χώρας, η Ντιναμό Βουκουρεστίου υποψιάζεται ότι ο ποδοσφαιριστής της Έντγκαρ Ιέ, που ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, έβαζε να παίζει στη θέση του ο… δίδυμος αδερφός του!

Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν ο Έντγκαρ Ιέ άρχισε να δυσκολεύεται με την επικοινωνία στα αγγλικά, ενώ ο ίδιος είχε συνεννοηθεί άψογα μαζί τους ανθρώπους της ομάδας, όταν έκλεισε η μεταγραφή τον περασμένο χειμώνα.

Λέγεται, ότι όταν ζήτησαν από τον Έντγκαρ το δίπλωμα οδήγησής του, εκείνος αρνήθηκε να το δείξει, κάτι που έβαλε τους ανθρώπους της Ντιναμό σε περαιτέρω σκέψεις.

Έχει αγωνιστεί σε πέντε ματς από όταν ήρθε στην ομάδα, όμως πλέον αποτελεί καλό ερώτημα εάν ήταν ο… ίδιος που εμφανιζόταν στο γήπεδο! Ο Εντελίνο, ο δίδυμος αδερφός του, σε αντίθεση με τον Έντγκαρ, δεν θεωρείται εξίσου ταλαντούχος και σίγουρα οι μέτριες εμφανίσεις του (;) θεωρήθηκαν... ύποπτες στις τάξεις της Ντιναμό.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση, με τα δύο αδέρφια να απειλούνται με βαριές κυρώσεις, ενώ και η ομάδα θα βρεθεί υπόλογη, έστω κι αν δεν γνώριζε κάτι, εφόσον αποδειχθεί ως αληθές αυτό το πραγματικά «τρελό» σενάριο ή, εάν θέλετε, αυτή η απάτη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0