Football Talk

Μαρινάκης για τελικό Conference League: «Κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας!»

Μαρινάκης για τελικό Conference League: «Κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας!»

«Η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στο αν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας στον τελικό του Europa Conference League.

Ξεκαθάρισε πως θα διεξαχθεί κανονικά στη Νέα Φιλαδέλφεια και «θα είναι μια πραγματική γιορτή».

Αναλυτικά, όσα τόνισε:

«Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η χώρα μας έχει την τιμή να ακούσει την είδηση πως θα τιμηθεί με τη διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού τελικού. Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη χαρά να δούμε ότι μία από τις δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ελληνική.

Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση. Μάλιστα, η στάση της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό το λέω γι' αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή.

Μακάρι να είναι γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, όπως επίσης τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο κι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Υπάρχει η ενημέρωση πως προχωράμε κανονικά.

Θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0