Football Talk

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης, προφυλάσσεται για τον τελικό με τον Άρη!

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης, προφυλάσσεται για τον τελικό με τον Άρη!

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Φώτης Ιωαννίδης (15/05, 20:00), καθώς στη σημερινή προπόνηση (13/05) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την προτελευταία αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League συνεχίστηκε.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται με θλάση στους κοιλιακούς και, όπως όλα δείχνουν, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αμφίβολη είναι μέχρι στιγμής η συμμετοχή του και στο ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή (19/05, 20:00), καθώς οι «πράσινοι» τον προφυλάσσουν ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη (25/05).

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να απουσιάσουν επίσης οι Σένκεφελντ, Βέρμπιτς και Αϊτόρ.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, μέρος του προγράμματος έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απόντες ήταν οι Βέρμπιτς (ίωση), Αϊτόρ (άδεια για προσωπικούς λόγους)».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0