Football Talk

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ 0-3 (πεν.5-6): Το «όνειρο» του Τζόλη έγινε… εφιάλτης με μία επική ανατροπή στα πέναλτι (video)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μπόχουμ 0-3 (πεν.5-6): Το «όνειρο» του Τζόλη έγινε… εφιάλτης με μία επική ανατροπή στα πέναλτι (video)

Σε ένα παιχνίδι γιορτή, η Μπόχουμ εμφανίστηκε αποφασισμένη να «διαλύσει» το πάρτι της Φορτούνα Ντόσελντορφ και τα κατάφερε. Μπορεί στην έδρα της να έχασε με 0-3, μπόρεσε όμως να πληρώσει την ομάδα του Τζόλη με το ίδιο ακριβώς «νόμισμα». Στον «μαραθώνιο» των πέναλτι ήταν πιο εύστοχη και διατήρησε την θέση της, στην Bundesliga (27/05, 0-3 πεν. 5-6).

Με μία μυθική ανατροπή, η Μπόχουμ διατήρησε τη θέση της και στη νέα σεζόν της Bundesliga. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είχε όλους τους «οιωνούς» για να πάρει την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου, καθώς είχε νίκησε στο πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας με 3-0. Όμως όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς με μία τρομερή εμφάνιση, η Μπόχουμ πέτυχε το ίδιο ακριβώς σκορ και έδωσε στην αναμέτρηση, σκορ παράτασης.

Στο έξτρα 30λεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να λύσουν τις «διαφορές» του στα πέναλτι. Εκεί μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Ουτσίνο, στο 7ο κατά σειρά πέναλτι, με την Μπόχουμ να πανηγυρίζει την παραμονή της στην κατηγορία.



Ο Χόφμαν έδωσε… ζωή στην ομάδα του σκοράροντας στο 18ο λεπτό. Ο Γερμανός πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Σλότερμπεκ έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε στο 41ο λεπτό, πέρασε για λίγο άουτ.

Η Μπόχουμ δεν σταμάτησε να πιέζει και διακιώθηκε. Στο 66’ ο Στόγκερ σέντραρε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Χόφμαν να βρίσκει ξανά δίχτυα και πάλι με κεφαλιά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Πριν ακόμη η βαντιληφθεί τι είχε συμβεί, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 70ο λεπτό με τον Στόγκερ να αναλμβάνει την εκτέλεση. Αυτός δεν λάθεψε και με άνεση έκανε το 3-0, δίνοντας στο ζευγάρι σκορ παράτασης.

Ο Τζόλης πήγε να… εξιλεώσει την ομάδα του, όμως το σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή στο 82ο λεπτό, σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, πήγε χαμένη στο 118’. Ο Νιέμετς δεν κατάφερε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από άκρως πλεονεκτική θέση, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του αρνείται το γκολ.

Τα πέναλτι:

Φορτούνα Ντίσελντορφ

  1. Χόφμαν-έξω (απόκρουση Λούτε)
  2. Γιοχάνεσον-μέσα
  3. Ένγκελχαρντ-μέσα
  4. Ομπερντόφ-μέσα
  5. Τζόλης-μέσα
  6. Νιέμετς-μέσα
  7. Ουτσίνο-έξω (άουτ)



Μπόχουμ

  1. Πασιέντσια-μέσα
  2. Μπέρο-μέσα
  3. Μάσοβιτς-έξω (απόκρουση Καστενμάιερ)
  4. Ασάνο-μέσα
  5. Στογκερ-μέσα
  6. Σλότερμπεκ-μέσα
  7. Βίτερ-μέσα





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Φορτούνα Ντίσελντορ (Ν. Τιούν): Καστενμάιερ, Τσίμερμαν, Όμπερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιόχα, Κλάους, Ένγκελχαρτ, Τανάκα, Ζομπότκα, Τζόλης, Φερμέι

Μπόχουμ (Χ. Μπούτερ): Λούτε, Όερμαν, Όρντετς, Σλότερμπεκ, Πάσλακ, Λοσιγιά, Μπέρο, Ντάσνερ, Στόγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0