Football Talk

Συγκλόνισε ο Καρεμπέ για τις αναταραχές στη γενέτειρά του: «Έχουν δολοφονηθεί δύο μέλη της οικογένειάς μου» (video)

Συγκλόνισε ο Καρεμπέ για τις αναταραχές στη γενέτειρά του: «Έχουν δολοφονηθεί δύο μέλη της οικογένειάς μου» (video)

Σε πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια του Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δύο μέλη της έχουν δολοφονηθεί στη γενέτειρά του, τη Νέα Καληδονία, εξαιτίας των αναταραχών.

Τις τελευταίες ημέρες, στη Νέα Καληδονία έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις κατά της εκλογικής μεταρρύθμισης που ψηφίστηκε στη Γαλλία, στην οποία το νησί του Ειρηνικού Ωκεανού υπάγεται διοικητικά, η οποία φέρνει αλλαγές στην ψηφοφορία των τοπικών εκλογών.

Στο νησί έχει σταλεί στρατός για να κατευνάσει τα πνεύματα που έχουν οξυνθεί, καθώς ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους επτά.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, που έχει γεννηθεί στη Νέα Καληδονία, συγκλόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εurope 1» λέγοντας πως από τις αναταραχές έχουν σκοτωθεί δύο μέλη της οικογένειάς του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε για τα τραγικά συμβάντα στη Νέα Καληδονία:

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι' αυτό και παρέμεινα σιωπηλός. Επειδή βρίσκομαι σε πένθος. Δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι. Ο λόγος είναι ισχυρός, αλλά πρόκειται για δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες και έρευνες για αυτές τις δολοφονίες.

Κανονικά το δημοψήφισμα πρέπει να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και πρόσφατα το Παρίσι αποφάσισε να το κάνει το 2021 αντί για το 2022. Έτσι υπήρξαν αποχές και το γεγονός ότι μπορεί να θεσπιστεί αυτός ο νόμος οδήγησε σε αυτή τη δύσκολη αντίδραση την οποία καταδικάζω. Και στις δύο κατευθύνσεις, δεν μπορούμε να σκοτώνουμε ανθρώπους ατιμώρητα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0