Basket Talk

Basket League: Οι τελικοί έρχονται με... αδυσώπητο πρόγραμμα – Ματς κάθε 2 ή 3 μέρες!

Basket League: Οι τελικοί έρχονται με... αδυσώπητο πρόγραμμα – Ματς κάθε 2 ή 3 μέρες!

Το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan Basket League θα είναι ιδιαίτερα «συμπιεσμένο» χρονικά, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου λόγω Εθνικής Ομάδας.

Το Final Four της EuroLeague στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο απόλυτος θριαμβευτής, και να επιστρέφει μαζί με τον Ολυμπιακό, στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη και οι «ερυθρόλευκοι» το Περιστέρι στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, πριν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους τελικούς.

Εκεί το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Αν οι «αιώνιοι» έχουν προκριθεί στον τελικό με δύο νίκες έως την Κυριακή, τότε θα έχει πιθανότατα ως εξής: 5/6, 8/6, 10/6, 12/6, 14/6

Αν όμως, χρειαστεί τρίτο παιχνίδι σε κάποια από τις δύο σειρές, τότε τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν ακόμα περισσότερο: 6/6, 8/6, 10/6, 12/6, 14/6! 

Όλα αυτά, ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα έως τις 14 Ιουνίου, καθώς στις 17 ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0