Football Talk

Φροζινόνε – Ρόμα 0-3: Άνετο «διπλό» και στον ορίζοντα... τετράδα! (video)

Φροζινόνε – Ρόμα 0-3: Άνετο «διπλό» και στον ορίζοντα... τετράδα! (video)

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φροζινόνε, την οποία νίκησε με 3-0 επιστρέφοντας στις νίκες, αλλά και στη μάχη της τετράδας.

Η Φροζινόνε υποδέχθηκε τη Ρόμα για την 25η αγωνιστική της Serie A, με στόχο να δώσει ένα τέλος στις δύο συνεχόμενες ήττες της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Ρόμα προερχόταν από το ισόπαλο 1-1 με τη Φέγενορντ για το Europa League, αλλά και από τη «βαριά» ήττα με 4-2 από την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική.  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερη όρεξη, και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 24’ με τον Σόουλε να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Σβίλαρ να αποκρούει εντυπωσιακά παραχωρώντας κόρνερ. Μερικά λεπτά μετά, η Φροζινόνε απείλησε ξανά με τον Ζόρζε να επιχειρεί σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή και τον Σβίλαρ να αποσοβεί και πάλι το γκολ.

Και εκεί που η Φροζινόνε πίεζε, η Ρόμα ήταν αυτή που βρήκε το γκολ με τον κεντρικό της αμυντικό, Χούισεν. Ο Ολλανδός εξαπέλυσε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής στο 38ο λεπτό, ο Τουράτι δεν είχε απάντηση και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν τους Ρωμαίους, οι οποίοι όμως άντεξαν και έφυγαν για τα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κρατούν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους και ανέβασαν στροφές ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε αέρα δύο τερμάτων. Παρότι πλησίαζαν την αντίπαλη περιοχή, τους έλειπε ωστόσο η τελική προσπάθεια.

Τελικά, τα κατάφεραν στο 71ο λεπτό. Ο Αζμούν πήρε το «ριμπάουντ» μετά το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Κριστάντε και νίκησε τον εξουδετερωμένο Τουράτι κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Ντε Ρόσι και «σφραγίζοντας» έτσι τους τρεις βαθμούς.

Οι Ρωμαίοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 81’ με τον Παρέδες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, μετά το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τη Ρόμα

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες και στο κυνήγι της τετράδας, μετρά πλέον 41 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από Μπολόνια και Αταλάντα που ισοβαθμούν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φροζινόνε (Ντι Φραντσέσκο): Τουράτι, Λιρόλα (68’ Κάζο), Μοντερίζι, Οκόλι, Βαλέρι, Ματζιτέλι, Βρεσκιανίνι (68’ Χαρούι), Σοουλέ (88’ Σεκ), Τζέλι, Ρέινιερ (75’ Μπαρενετσέα), Ζόρζε (68’ Σεντιρά)

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Κρίστενσεν (67’ Τσελίκ), Μαντσίνι, Χούισεν (46’ Γιορέντε), Ανχελίνιο (82’ Σμόλινγκ), Κριστάντε, Παρέδες, Μπαλντάντζι (82’ Αουάρ), Αζμούν, Ελ Σαράουι, Λουκάκου (46’ Πελεγκρίνι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0