Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε τις ατομικές ενέργειες που χρειαζόμασταν»

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε τις ατομικές ενέργειες που χρειαζόμασταν»
Στην πολυπρόσωπη άμυνα του Βόλου και την έλλειψη ατομικών προσπαθειών που θα την «ξεκλείδωνε» στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ματς με τους Θεσσαλούς.
Ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε στην έδρα του, μένοντας στη «λευκή ισοπαλία» με το Βόλο. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένους τους «πράσινους» στη μάχη που δίνουν για να στεφθούν πρωταθλητές.

Το γεγονός αυτό παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας πως έλειπαν οι ατομικές προσπάθειες από το «τριφύλλι».

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο Βόλος είχε πολλούς παίκτες έξω από περιοχή, ήταν απαιτητικό να βρούμε ευκαιρίες. Χρειαζόμασταν πιο πολλές ατομικές ενέργειες για να βρουμε ευκαιρίες, σε ένα τέτοιο παιχνίδι χρειάζεσαι σίγουρα ατομικές προσπάθειες και δεν τις είχαμε. Είχαμε βέβαια την ευκαιρία να νικήσουμε με το πέναλτι. Είναι ένα σκληρό, κακό αποτέλεσμα ειδικά στο σημείο που βρισκόμαστε, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0