Football Talk

Ενκουλού: «Ο Άρης είναι φτιαγμένος να παίζει στην Ευρώπη»

Ενκουλού: «Ο Άρης είναι φτιαγμένος να παίζει στην Ευρώπη»

Ο Νικολά Ενκουλού τόνισε ότι ο Άρης θα δώσει ψυχή και σώμα για να κερδίσει τον Ατρόμητο και ότι η ομάδα του είναι φτιαγμένη για να παίζει στην Ευρώπη.

Ο Άρης την Κυριακή (26/2) υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον Ατρόμητο και ο Νικολάς Ενκουλού δήλωσε ότι ο Άρης θα δώσει τα πάντα για τη νίκη ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα του είναι φτιαγμένη για να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, όμως, όπου είμαστε δυνατοί! Επιπλέον, στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με αντίπαλο τον ΟΦΗ) ήμασταν πολύ καλοί κι αυτό μας βοηθάει. Από την πλευρά μας, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη! Δεν είναι έξτρα κίνητρο για εμάς η βαθμολογική σημασία. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να νικάμε. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίζει στην Ευρώπη, οπότε δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Στο μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να νικήσει:

«Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα έρθει η νίκη».

Σχετικά με το πώς περιμένει τον Ατρόμητο:

«Γνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια σοβαρή ομάδα. Έτσι την αντιμετωπίζουμε. Η προηγούμενη νίκη που πετύχαμε, η αλήθεια είναι ότι μας τόνωσε ψυχολογικά. Ήταν μια νίκη που ήρθε μετά από άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε ανεβασμένοι».

Για το πώς αισθάνεται μετά τον τραυματισμό που είχε στο Μουντιάλ:

«Αισθάνομαι πολύ καλά! Κάθε μέρα δουλεύω στο 100%».

Για το πώς του φαίνεται το επίπεδο του πρωταθλήματος και η ελληνική εμπειρία:

«Είναι πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος εδώ! Κάθε μέρα δίνω όλο και περισσότερα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, για να εξελιχθώ ως παίκτης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0