Football Talk

Στρογγυλή κόκκινη κάρτα στην Αγγλία; Κι όμως έχει συμβεί ξανά!

Στρογγυλή κόκκινη κάρτα στην Αγγλία; Κι όμως έχει συμβεί ξανά!

Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η στρογγυλή κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Τζέμπισον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο ματς Κυπέλλου Αγγλίας με τη Ρέξαμ, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνισή της.

Το Κύπελλο Αγγλίας θεωρείται ο θεσμός των «εκπλήξεων» και μεγάλη έκπληξη, εκτός το τελικό αποτέλεσμα 3-3 ανάμεσα σε Ρέξαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, προκάλεσε μία στρογγυλή κόκκινη κάρτα!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ντιν Γουάιτστοουν, στο 71ο λεπτό απέβαλλε τον Τζέμπισον της Σέφιλντ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο το σχήμα της κάρτας δεν ήταν το συνηθισμένο παραλληλόγραμμο, αλλά ήταν στρογγυλό. Φυσικά αυτό προκάλεσε ερωτήματα και αμέσως η εν λόγω εικόνα έγινε viral.

Ωστόσο, δεν πρόκεται για ένα πρωτοφανές γεγονός! Στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά και με το διαφορετικό σχήμα βοηθάει τους διαιτητές να ξεχωρίζουν τις κάρτες μέσα στο τσεπάκι τους, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα στην αναγνώριση χρωμάτων.

Στρογγυλή κόκκινη έχουν αντικρύσει παλιότερα ο Νάνι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Παλάσιος της Τότεναμ, ο Χάντλεστοουν με την Χαλ και αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές στο Νησί.

_47278865_nani_red_card282ap.jpg

Hull-Citys-Tom-Huddlestone-is-shown-a-red-card-by-referee-Paul-Tierney.jpg

2d35g2r.jpg

myyfvnoafxp81.jpg

Screen-Shot-2015-02-28-at-18.01.10.png

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0