Basket Talk

Το BN Sports στο Βελιγράδι: Περιστέρι και Βασίλης Σπανούλης έχουν… ραντεβού με την ιστορία!

Το BN Sports στο Βελιγράδι: Περιστέρι και Βασίλης Σπανούλης έχουν… ραντεβού με την ιστορία!

Ώρα… Ευρώπης για το Περιστέρι και τον Βασίλη Σπανούλη, που συμμετέχει στο Final 4 του Basketball Champions League. Το BN Sports φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και δίνει το «παρών» στο Βελιγράδι!

Αποστολή στο Βελιγράδι: Αντρέας Φούντας

Η πιο μεγάλη ώρα για το Περιστέρι, είναι τώρα! Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αφού απέκλεισε την περσινή νικήτρια του Basketball Champions League, Βόννη, νικώντας την με 2-1 στη σειρά των προημιτελικών, δίνει το δικό της… ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία!

Έχει ήδη κερδίσει δικαιωματικά μία θέση στο Final 4 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι και στην Stark Arena, με το Περιστέρι να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Τενερίφη (26/04, 19:00).

Τι κι αν είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, κόντρα σε τρεις ισπανικές ομάδες; Οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» έχουν αποδείξει πως μπορούν να τα βάλουν με όλους. Έτσι, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να φτάσουν αρχικά στον τελικό και έπειτα, να διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα σε Μούρθια ή Μάλαγα!

Όπως είναι λογικό, το BN Sports δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σπουδαίο γεγονός. Με τον απεσταλμένο του στο Βελιγράδι, Αντρέα Φούντα, θα σας μεταφέρει τον «παλμό» από το Final 4 του BCL! Όπως ακριβώς συνέβη και με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, όπου η Ευτυχία Οικονομίδου σας έβαζε στο… κλίμα, για τα πρώτα ματς των Play Offs της EuroLeague, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο χρόνος για το Περιστέρι λοιπόν, κυλά… αντίστροφα! Το απόγευμα της Παρασκευής θα δώσει την πρώτη του «μάχη», με στόχο τον μεγάλο τελικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0