Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2: Πέμπτη σερί νίκη για τους Βεστφαλούς και στοπ στο σερί των γηπεδούχων! (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2: Πέμπτη σερί νίκη για τους Βεστφαλούς και στοπ στο σερί των γηπεδούχων! (video)

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Μπορούσια Ντόρτμουντ επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους Βεστφαλούς να επικρατούν με 2-0 εκτός έδρας, κάνοντας την 5η σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα, το σερί των γηπεδούχων διεκόπη, δεχόμενοι από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Μπορεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν να βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως όταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ την επισκέφτηκε, δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Πάλεψε, ήταν μαχητική, αλλά το επαγγελματικό 2-0 των Βεστφαλών δεν της άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Αντεγιέμι στο 33ο λεπτό, στην πρώτη εντός εστίας τελική προσπάθεια της ομάδας του, που ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Λεβερκούζεν ήθελε να απειλήσει, αλλά και πάλι από το… πουθενά, δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Αυτή την φορά στάθηκε άτυχη, καθώς ο Ταμπσόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 53΄, διαμορφώνοντας επί της ουσίας και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Ακολούθησαν πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, με τη Λεβερκούζεν να απειλεί από το 81’ και πάλι με τον Αζμούν, αλλά την κεφαλιά του να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χραντέτσκι.

Κάπως έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε για 2η συνεχόμενη φορά τη Λεβερκούζεν και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο +10 από την αντίπαλό της, με ίδια ματς.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0