Football Talk

ΑΕΛ: Παρελθόν από τον πάγκο των «βυσσινί», ο Παναγιώτης Γκουτσίδης!

ΑΕΛ: Παρελθόν από τον πάγκο των «βυσσινί», ο Παναγιώτης Γκουτσίδης!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε σήμερα (23/12) την λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, και είναι πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΛ, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσίας της θεσσαλικής ομάδας μετά την ήττα των «βυσσινή» από τον Πανσερραϊκό με 2-1, για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου της φετινής Super League 2

 Η απόφαση για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά σε αμιγώς τεχνικά ζητήματα, όπως αναφέρει και παρακάτω η σχετική ανακοίνωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει σήμερα την απόφαση της να τερματίσει τη συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι λόγοι αυτής της διακοπής είναι αμιγώς τεχνικοί, σε μία περίοδο εξαιρετικά απαιτητική για την ΑΕΛ. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον προπονητή Γκουτσίδη, για τη πολυσήμαντη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας.

Για τον άνθρωπο Παναγιώτη Γκουτσίδη δεν υπάρχουν απλά λόγια, παρά μόνο βαθιά εκτίμηση.

Θα θυμούμαστε όλες εκείνες τις σημαντικές στιγμές που συνέβαλαν στη δημιουργία μιάς πραγματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην αξιόλογη επαγγελματική του πορεία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0