Football Talk

Τα 23 γκολ της βραδιάς που έδωσαν… προκρίσεις – Το δράμα της Μασσαλίας και ο MVP Τσούπο Μότινγκ! (video)

Τα 23 γκολ της βραδιάς που έδωσαν… προκρίσεις – Το δράμα της Μασσαλίας και ο MVP Τσούπο Μότινγκ! (video)

Ακόμη μία συναρπαστική βραδιά στο Champions League, στην τελευταία στροφή των ομίλων, με τις ομάδες που θα βρεθούν στην φάση των «16» πλέον να είναι δεδομένες. Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς σε ένα βίντεο 2,5 λεπτών, με κορυφαίες στιγμές το «θρίλερ» της Μασσαλίας, τη νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το τρομερό γκολ του Τσούπο Μότινγκ!

Μία ακόμη συναρπαστική αγωνιστική, την τελευταία της φάσης των ομίλων, παρακολουθήσαμε στην τελευταία στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα 23 γκολ που επιτεύχθηκαν να το αποδεικνύουν.

Κορυφαία ματς αυτά του 4ου ομίλου, όπου η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφυγε με το «διπλό» από τη Λισαβόνα και η Τότεναμ από την Μασσαλία, με το ίδιο σκορ (1-2), ενώ η Λίβερπουλ επικράτησε της Νάπολι με 2-0 και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα στην Ευρώπη.

Τέλος, αν και αδιάφορο από βαθμολογικής πλευράς, εντυπωσιακό ήταν το ματς της Μπαρτσελόνα με την Βικτόρια Πλζεν, αλλά και αυτό της Μπάγερν με την Ίντερ, με τον Τσούπο Μότινγκ να αναδεικνύεται και πολυτιμότερος της συνάντησης, μετά το εκπληκτικό του γκολ, στο 2-0 των Βαυαρών!


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0