Football Talk

Φαμπιάνο: «Μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων»

Φαμπιάνο: «Μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στάθηκε στις δηλώσεις ο αμυντικός του Άρη, Φαμπιάνο.

Για άλλη μια φορά ο Άρης πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε, με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλος με 1-1 με τον ΟΦΗ. Σε αυτό στάθηκε και ο Φαμπιάνο, τονίζοντας ότι τους έλειπε η συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που μας έλειπε ήταν η συγκέντρωση στο τελείωμα της φάσης. Η ευθύνη είναι συνολική, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε.

Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και στην άμυνα. Μερικές φορές επιτρέπουμε μία ευκαιρία και δεχόμαστε γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, κάθε μέρα, για να μην συμβεί κάτι τέτοιο ξανά.

Είναι λογικό πως όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ξέρουμε για ποιο κοινό παίζουμε, υπάρχει πίεση όταν αυτό συμβαίνει. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην χάσουμε την πίστη και την αυτοπεποίθηση μας και να συνεχίσουμε να ακούμε τον προπονητή μας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0