Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Η καρδιά μου είναι στη Mercedes, δεν είμαι σε επικοινωνία με τη Ferrari»

Χάμιλτον: «Η καρδιά μου είναι στη Mercedes, δεν είμαι σε επικοινωνία με τη Ferrari»

Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για λογαριασμό της Mercedes, και πως στην παρούσα φάση δεν ασχολείται καθόλου με τη Ferrari.

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να διανύει την τελευταία του περίοδο ως οδηγός της Mercedes, πριν φορέσει τα χρώματα της Ferrari, αλλά θεωρεί χρέος του να παλέψει ως το τέλος, για να βελτιώσει τη θέση της ομάδας και να δώσει ό,τι περισσότερο μπορεί. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία επικοινωνία με την ομάδα της Ferrari:

«Αυτή τη στιγμή η καρδιά μου είναι ακόμα με τη Mercedes και πραγματικά θέλω να τη βοηθήσω να βελτιωθεί. Δεν είναι μόνο η δουλειά μου αλλά και η επιθυμία μου. Μπορεί να είναι δύσκολη περίοδος όμως είμαι περήφανος που δουλεύω με όλους. Πραγματικά ελπίζω η σεζόν μας να γίνει καλύτερη. Δεν θέλω να πω πως δεν πρόκειται να γίνει χειρότερη η σεζόν, όμως πιστεύω ξεκάθαρα πως θα βελτιωθούμε.

Δεν βρίσκομαι σε επικοινωνία με την ομάδα της Ferrari. Παρατηρώ από μακριά το τι συμβαίνει, αλλά είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Mercedes αυτή τη στιγμή και πώς θα κερδίσουμε τη Ferrari. Πώς θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αγώνες εφέτος. Σε αυτό το στόχο πάει όλη μου η ενέργεια».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0